Logo
Nieuw!

Ontdek deze nieuwe hotspots in Rotterdam Centrum

Pizza Beppe echte Napolitaanse pizza
Duke of Tokyo nooijphotography
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
28 januari 2024
Frontrunner

Op zoek naar een nieuwe plek om te eten of shoppen in Rotterdam Centrum? Met de opening van deze zaken is de stad nóg een stukje leuker!

Duke of Tokyo en Izakaya DUKI

Met succesvolle locaties in Utrecht en Amsterdam, kon Rotterdam niet ontbreken in het lijstje! Deze populaire karaokebar vind je sinds december in Rotterdam, aan de Hofplein fontein.

In Duke of Tokyo waan je je in, je raadt het al, Tokyo! Neon, muurschilderingen, lichtborden en 3D-kunst maken de ruimte sfeervol en Instagram waardig. Naast het zingen in acht privé karaoke-kamers en het sippen aan de lekkerste cocktails, maakt het eten in het bijbehorende restaurant 'Izakaya DUKI’ je avond compleet.

Duke of Tokyo 1
Duke of Tokyo nooijphotography

Pizza Beppe

Napolitaanse pizza's om je vingers bij af te likken! Pizza Beppe is al een groot succes in dertien andere steden. Sinds kort is Rotterdam aan de lijst toegevoegd en de plek waar je overheerlijk Italiaans uiteten gaat.

Dat de pizza's van Pizza Beppe extra bijzonder zijn, is wel duidelijk. Want Pizza Beppe is de eerste in Nederland die is gecertificeerd door de prestigieuze Napolitaanse “Associazione Verace Pizza Napolitana” (AVPN): een Commissie die de echtheid en kwaliteit van Napolitaanse pizza waarborgt. Een keurmerk die je niet zomaar krijgt, en dat proef je!

Pizza Beppe echte Napolitaanse pizza

O'Pazzo

Het werd tijd voor een tweede locatie van dit populaire restaurant. Want als je gegarandeerd wilt zijn van een tafeltje, moet je op tijd reserveren! Met hun nieuwe locatie aan de Karel Doormanstraat, waar voorheen DoDo zat, is er met twee verdiepingen voldoende ruimte om elke Italië liefhebber te voorzien van een goede maaltijd.

Wat kan je verwachten van het menu? Naast hun pizza's hebben ze hier overheerlijke voorgerechten, zoals burrata, bruschetta en Arancini, en authentieke pasta en risotto. Maar ook vis, vlees en vegetarische gerechten ontbreken niet op het menu.

Opazzo opening Karel Doormanstraat
Opazzo Mariniersweg Rotterdam Centrum

Restaurant Café Erasmus

Een nieuwe aanwinst aan de Coolsingel! In het hart van de stad is sinds kort Restaurant Café Erasmus geopend. Een klassiek grandcafe, waar je gerechten als een 12-uurtje, de bekende Ceasarsalade, boeuf Bourguignon en een Erasmus hamburger scoort. Wil je het iets chiquer aanpakken? Kies dan voor de tonijntartaar, doradefilet of oesters.

Dankzij de grote ramen en natuurlijke kleuren en materialen is het een laagdrempelig café geworden. Perfect om tussen het shoppen door je maag te vullen en benen te laten rusten!

Restaurant Café Erasmus Rotterdam 1
Restaurant café Erasmus 5

Pink gellac

Nu de Sacha aan de Lijnbaan zijn deuren heeft gesloten, wordt de ruimte overgenomen door dit bekende nagellakmerk. Halverwege maart shop je hier de producten van Pink Gellac, zoals nagellak in alle kleuren van de regenboog, nail art tools en speciale lampen. Een roze winkel waar je alles vindt om je nagels er tip top uit te laten zien!

Nike Store

Je hebt de bouwhekken misschien al gespot, want al enige tijd zijn ze op de Lijnbaan, naast de John Reed Fitness, aan het bouwen aan een mega grote Nike Store. Ook wel de flagship store! Niet alleen wordt de winkel van binnen compleet vernieuwd, ook de buitenkant krijgt een strakke look.

Wanneer we hier precies onze Nike items kunnen shoppen is nog onduidelijk. Maar ergens dit voorjaar moet het gebeuren!

Nike Store Rotterdam

ZARA

Het zal je niet zijn ontgaan: de grootste ZARA ter wereld is geopend in Rotterdam! Het ruimte hoekpand aan de Coolsingel, waar voorheen de C&A was gevestigd, is nu gevuld met de enorme collectie van deze Spaanse keten.

In de maar liefst 8.000 vierkante meter tellende winkel ben je als shopliefhebber wel even zoet! Ben jij al bij de grootste ZARA ter wereld geweest?

Zara Coolsingel 2
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
28 januari 2024
Frontrunner
Meer #Dit moet je zien