Logo
De Grote Schijn is terug

Een magische avondwandeling in het Kralingse Bos

Grote Schijn boomstronk
Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
13 juli 2022
Frontrunner

Van 20 oktober t/m 6 november ontdek je het bos zoals je het nooit eerder zag. Fluisterende bomen, fascinerende lichtprojecties en de klanken zorgen voor een magisch schouwspel.

Dit najaar keert De Grote Schijn met een geheel nieuwe show terug naar het Kralingse Bos in Rotterdam. Na twee uitverkochte edities kun je dit jaar opnieuw genieten van de kracht en pracht van de natuur tijdens deze bijzondere tocht door het donker.

Gloednieuwe show

Het Kralingse Bos is het grootste stukje natuur in onze stad. En het ligt ook nog eens heel dicht bij het centrum. Deze herfstvakantie komt het bos helemaal tot leven tijdens een volledig nieuwe en te gekke wandelroute.

Ruim twee kilometer vol innoverende technieken en mysterieuze verrassingen! Laat je verwonderen door de fantastisch uitgelichte natuur en meevoeren in een schitterend schouwspel van kleuren, geuren en klanken.

‘Tijdens De Grote Schijn laten we mensen opnieuw wegdromen. We creëerden een wondere wereld, ver weg van de realiteit waarin bezoekers – jong én oud - hun fantasie de vrije loop kunnen laten.’
Christophe Van Hostauijen, regisseur

Voor de agenda

De Grote Schijn is van donderdag 20 oktober t/m zondag 6 november elke avond geopend tot 23:00. De aanvangstijd varieert tussen 18:00 en 19:00. Speciaal voor gezinnen met jonge kinderen zijn er dit jaar vroege tijdsloten tijdens de schemering!

Grote Schijn boomstronk
Koop tickets voor de Grote Schijn
Aanschouw de wonderen van het Kralingse Bos
Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
13 juli 2022
Frontrunner