Logo
Katsjing!

10x studentenkortingen in Rotterdam Centrum

Monki 2
Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
26 augustus 2022
Frontrunner

Een goede studentenkorting vinden in Rotterdam Centrum kan enorm helpen. Het studentenleven is - ik spreek uit ervaring - namelijk best duur.

Om jouw boeken en collegegeld te betalen moet je vaak al diep in de buidel tasten. Daar komt ook nog eens bij dat er tegenwoordig niet veel betaalbare kamers beschikbaar zijn. De studentenkortingen zijn daarom meer dan welkom!

Kleding, schoenen en een goede knipbeurt; je wilt er natuurlijk wel goed bijlopen op je nieuwe opleiding. Omdat het nieuwe collegejaar weer voor de deur staat ben ik op zoek gegaan naar de beste studentenkortingen.

Amac

Bij je studie is een tablet of een goed functionerende laptop natuurlijk echt onmisbaar. Het is natuurlijk niets nieuws, maar die dingen zijn best prijzig. Amac heeft een actie die de pijn enigszins verlicht. Bij vertoon van je studentenpas krijg je bij aankoop van een Macbook 10 procent korting. Koop je een iPad, dan kan je rekenen op een korting van 6 procent!

Het is een schrale troost, maar je wil deze actie niet mis lopen als je nog een laptop of een tablet zoekt!

Kunsthal Rotterdam

Je wil natuurlijk ook nog af en toe wat leuks doen tijdens je studie in Rotterdam. Bij de Kunsthal kan je, op vertoon van je studentenpas, voor 50 procent korting de meest bijzondere moderne kunst komen bewonderen. Da's mooi meegenomen, zo'n goedkoop dagje uit.

Depot Boijmans

Het is een van de nieuwste iconen van de stad, het indrukwekkende Depot van Museum Boijmans van Beuningen. Met zijn ronde vorm en bomen op het dak wordt het Depot inmiddels door sommigen al de Bloempot of de Pot genoemd. Oh ja, het Depot is ook de grootste spiegel ter wereld! Het hele gebouw tegenover het Museumpark is bedekt met spiegels, waardoor de skyline op een waanzinnige manier te zien is.

En als dat al niet tof genoeg is, staat er ook nog eens mooie kunst in. Bij het vertonen van je studentenpas krijg je 50% korting op je bezoekje aan het Depot Boijmans van Beuningen.

Depot Boijmans van Beuningen Ossip van Duivenbode
Klimaatkamer depot boijmans rotterdam Iris van der Broek

Starbucks CS

Voor veel studenten is de dag niks waard zonder een kop koffie in de ochtend. Maar wat nou als je haast hebt en je vergeet je bakkie pleur gewoon te zetten? Dan haal je je cappuccino, flat white, americano, espresso, doppio of latte bij de Starbucks in Rotterdam Centraal!

Starbucks staat niet bekend om zijn goedkope prijzen, maar als student geniet je van een 20% studentenkorting! Op vertoon van je studentenpas uiteraard.

Rob Peetoom

Iets waar je niet onderuit komt: je haar groeit dus moet je af en toe naar de kapper. En dat kost centen. Omdat je toch goed voor de dag wilt komen en het niet door je huisgenoot wil laten knippen, biedt Rob Peetoom 20% korting op je behandeling als student!

Rob Peetoom 2
Rob Peetoom 1 min

Dr. Martens

Bij Dr. Martens kun je terecht voor de beroemde leren schoenen of bijzondere heup- en rugtassen. Op vertoon van je studentenpas shop je die met 10% korting. Begin je jaar met grote stappen! Omdat leren kleding steeds minder in het klimaatideaal van veel mensen past kun je op de Lijnbaan nu ook terecht voor schoenen en tassen van vegan leer.

Dr martens rek
DR martens rek 2

WE Fashion

Bij WE Fashion stel je je outfit voor voor collegejaar 2022/2023 samen met de te gekke collecties die de winkel op het Beursplein in de rekken heeft hangen. Nu ook nog met 10% korting voor studenten. Dat is handel!

Urban Outfitters

Als student in Rotterdam kom je natuurlijk veel in de grote stad. Streetwear kan daarbij niet ontbreken. Urban Outfitters biedt te gekke vintage en nieuwe streetwear aan van merken als Iets Frans, Dickies en Adidas. Kom langs in de Koopgoot en shop met 10% korting op vertoon van een studentenpas!

Monki

Monki, boven de Koopgoot, heeft voor dames te gekke kleding en schoenen die variëren van streetwear tot zwemkleding. Nu kun je als student langskomen voor geen 10, maar 11% korting! Mooi meegenomen toch?

Monki 3
Monki 2

Hunkemöller

Hunkemöller is the place to be voor dames. BH's, slips, badmode, nachtmode, accessoires, sportmode en loungewear. In de winkels aan zowel de Lijnbaan als in de Koopgoot heeft Hunkemöller een korting van 10% voor studenten!

Rotterdam blijkt met deze kortingen in Rotterdam Centrum toch echt wel een studentenstad te zijn. Kom langs en shop de leukste items!

Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
26 augustus 2022
Frontrunner