Logo
Skins Rotterdam 05
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
23 september 2022
Frontrunner

Op zoek naar een schoonheidssalon in Rotterdam Centrum? Soms is het tijd voor wat self-care. Gewoon een momentje om jezelf te verwennen en compleet tot rust te komen. In ons centrum zijn er gelukkig genoeg hotspots om even te ontsnappen aan de drukte van de stad en tot jezelf te komen.

Hieronder deel ik verschillende leuke plekken in Rotterdam Centrum, waar ze je volledig in de watten leggen.

Skins Cosmetics

Een plek voor luxe en selfcare. Want bij Skins Cosmetics op de Kruiskade koop je niet alleen de mooiste parfums, skin care of geurkaarsen, maar kan je ook terecht voor schoonheidsbehandelingen.

Boven de winkel zit een prachtige schoonheidssalon, waar de deskundige schoonheidsspecialisten verschillende gezichtsbehandelingen geven aangepast op jouw huid. Kies bijvoorbeeld voor een instant facial, een deluxe facial of een goede bindweefselmassage voor je gezicht.

Skins Rotterdam 07
Skins Rotterdam 09

SOAP

Manicures, pedicures, facials, massages... Bij SOAP doen ze eigenlijk alles als het aankomt op verzorging. Letterlijk vanaf je wenkbrauwen tot aan je tenen. Een heerlijke, lichte plek om tot rust te komen en je eens goed te laten verwennen. En als een simpele manicure voor jou te saai is, dan kan je ook naar de Doctors at SOAP, voor fillers en botox.

Soap treatment store Rotterdam Centrum min

Tutti Colori Nailbar Meent

Na je werk even toe aan een uurtje ontspanning? Laat dan je nagels doen bij Tutti Colori Nailbar op de Meent. De perfecte locatie om tussen de drukte van de stad even te ontspannen. Deze nail bar heeft, zoals de naam al doet vermoeden, heel veel kleur. Kunstnagels in alle soorten, nail art, pedicures en manicures behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Tutti Colori nail bar min

Beauty House Rotterdam

Je bent er misschien al talloze keren voorbij gelopen, maar vlakbij de Koopgoot, op de Korte Hoogstraat, zit Beauty House Rotterdam. Een schoonheidssalon die je weer stralend verlaat.

Ga bijvoorbeeld eens langs bij hun brow bar, waar ze met touw je wenkbrauwen helemaal in vorm epileren. Liever een wimperlift of wimperextensions? Dat kan ook! Daarnaast bieden ze ook lekkere gezichtsbehandelingen, maskers, mini facelifts, micro needling en meer.

Rob Peetoom

Je self-care dag is natuurlijk niet compleet zonder een goed kapsel. Dé plek in het centrum voor goede highlights, een frisse knipbeurt of een hair treatment is Rob Peetoom. Maar wist je dat ze ook andere beauty behandelingen aanbieden? Denk aan make-up services, wenkbrauw touch-ups, of haarbehandelingen zoals de Olaplex Treatment.

Rob Peetoom 2 min
Rob Peetoom 1 min
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
23 september 2022
Frontrunner