Als je blijft logeren Overnachten

Om Rotterdam écht goed te leren kennen, wil je natuurlijk langer dan een dag blijven. Ervaren hoe het is als de stad wakker wordt, als de Rotterdammer zijn of haar koffie haalt, naar werk racet, de winkels open gooit of de straten schoon veegt. Het moment dat de stad weer gaat leven.

Maar ook willen we de stad in de late uurtjes ervaren. De gezellige geluiden die van de Witte de Withstraat komen, de mensen die in hun beste outfits over de Meent lopen, de studenten die op de fiets naar de kroeg gaan en de terrassen die vol zitten met harde werkers die de week afsluiten.

Hotel Bazar

Een kamer in Rotterdam

Om dit te ervaren wil je natuurlijk in Rotterdam overnachten. Zorgeloos de stad verkennen terwijl jouw bed midden in het centrum op je wacht. Maar welke hotels zijn hiervoor geschikt? Bij welke hotels zit je midden in het centrum, heb je het mooiste uitzicht, de lekkerste ontbijtjes en de beste bedden?

Hotel Euromast

Ontdek deze wereldstad

Onze uitgebreide verhalen en ervaringen lees je gelukkig gewoon hier op de website. Zoals over het prachtige uitzicht vanuit het Marriott Hotel, de nieuwste technologische snufjes bij Unplugged, of het kleurrijke Bazar temidden van de bruisende Witte de With. Allemaal perfect voor het ontdekken van deze wereldstad.

Hotel The James
Hotel Intell
Meer #Overnachten
Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze Privacy statement