Logo
Als je blijft logeren

Overnachten

Hotel Unplugged woonkamer 2
The James 11

Om Rotterdam écht goed te leren kennen, wil je natuurlijk langer dan een dag blijven. Ervaren hoe het is als de stad wakker wordt, als de Rotterdammer zijn of haar koffie haalt, naar werk racet, de winkels open gooit of de straten schoon veegt. Het moment dat de stad weer gaat leven.

Maar ook willen we de stad in de late uurtjes ervaren. De gezellige geluiden die van de Witte de Withstraat komen, de mensen die in hun beste outfits over de Meent lopen, de studenten die op de fiets naar de kroeg gaan en de terrassen die vol zitten met harde werkers die de week afsluiten.

Hotelkamer ️ Melanie Samat
Hotel Bazar

Een kamer in Rotterdam

Om dit te ervaren wil je natuurlijk in Rotterdam overnachten. Zorgeloos de stad verkennen terwijl jouw bed midden in het centrum op je wacht. Maar welke hotels zijn hiervoor geschikt? Bij welke hotels zit je midden in het centrum, heb je het mooiste uitzicht, de lekkerste ontbijtjes en de beste bedden?

Hotelkamer Euromast 2
Hotel Euromast

Ontdek deze wereldstad

Onze uitgebreide verhalen en ervaringen lees je gelukkig gewoon hier op de website. Zoals over het prachtige uitzicht vanuit het Marriott Hotel, de nieuwste technologische snufjes bij Unplugged, of het kleurrijke Bazar temidden van de bruisende Witte de With. Allemaal perfect voor het ontdekken van deze wereldstad.

The James Hotel 12
Hotel The James
Inntel Hotels Rotterdam Centre Mainport Spa Heaven Hamam2
Hotel Intell

Boek een hotel bij Moonback

Wil je zeker zijn van een mooie overnachting in Rotterdam Centrum? Kijk dan eens op Moonback. Bij Moonback vinden ze namelijk dat een hotel boeken vooral leuk moet zijn en je niet opgejaagd moet worden door pop-ups als ‘nog maar één kamer beschikbaar’.

Via een overzichtelijke stadskaart zie je de hotels inclusief hotspots. En als je bij Moonback boekt, weet je zeker dat er betrouwbare informatie op staat, je een goede online ervaring hebt én er een eerlijke commissie wordt gegeven aan de hoteleigenaren. Dat vinden wij leuk!

Moonback promo
Meer #Overnachten