Logo
Eat, sleep, repeat

Hotels met een leuk restaurant in Rotterdam Centrum

Bron hilton com jaq
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
10 mei 2022
Frontrunner

Dat hotels een trendy restaurant hebben is tegenwoordig niks nieuws. Een plek waar je niet alleen kan overnachten of een simpel ontbijtje krijgt, maar waar je ervaring volledig wordt gemaakt met een uitgebreid menu.

Ze zijn er niet alleen voor de hotelgasten, maar ook voor de mensen die enkel een lekker hapje willen eten of drinken. Lees je mee?

Hilton & JAQ

Als je bij het Hilton overnacht, weet je zeker dat je in de buurt bent van alle leuke bezienswaardigheden, restaurants en winkels. Maar wat je ook zeker weet, is dat je heerlijk kan eten.

Sinds een aantal jaren heeft het hotel een restaurant genaamd JAQ. Een trendy interieur met een all day concept verblijden zowel de hotelgasten als de locals die enkel komen lunchen of dineren.

Bron hilton com jaq

Hotel Not Hotel & Jesus Malverde

Het kleurrijke en spraakmakende Hotel Not Hotel is natuurlijk al een hele beleving op zich, zoals Lois & Naomi tijdens hun overnachting hebben ontdekt. Maar naast de kunstzinnige kamers, is er een net zo kunstzinnig restaurant, genaamd Jesus Malverde.

Je hoort het misschien al een beetje aan de naam, maar in dit restaurant serveren ze heerlijke Mexicaanse taco’s en cocktails. En dat allemaal in een compleet rode setting.

Hotel Not Hotel Rotterdam restaurant
Menu restaurant Hotel Not Hotel Rotterdam Centrum

Marriott & The Millèn

Het Marriott is natuurlijk perfect om de stad te ontdekken. Maar als je liever niet de deur uitgaat, heeft het maar liefst twee restaurants om heerlijk te eten. Restaurants die ook zeker onder de locals bekend staan.

Sterrenrestaurant The Millèn is namelijk gevestigd op de eerste verdieping van het hotel. Topchef Wim Severein maakt hier met pure, seizoensgebonden ingrediënten de lekkerste culinaire gerechten klaar. En door de plafondhoge ramen heb je vanuit dit restaurant een prachtig uitzicht op Rotterdam Centraal Station. Een echte aanrader!

Voor een wat informelere setting ga je naar Pillars Bar & Kitchen, op de begane verdieping. Hier eet je eigentijdse gerechten en kan je een lekker ontbijtje scoren.

The Millen Rotterdam Emma Groenenboom

Hotel New York

Voor de locals is Hotel New York, ondanks de naam, een restaurant. Het zit vaak stampvol met Rotterdammers die lekker komen ontbijten, lunchen, borrelen of dineren. En dat is niet zonder reden, want dit toegankelijke restaurant heeft niet alleen een lekkere menukaart, maar heeft ook nog eens een top locatie op de Kop van Zuid. Schijnt te zon? Dan zit je hier heerlijk op het terras aan het water, met een uitzicht over de Maas.

Powered by
Hotel New York
Reserveer of boek gelijk een tafel of kamer!
Hotel New York parkeerplek 2018 ️ Iris van den Broek
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
10 mei 2022
Frontrunner