Logo
Restaurants op de Coolsingel
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
30 juni 2023
Frontrunner

Je bent er misschien al honderden keren langs gelopen, maar ben je er ook wel eens binnen geweest? We hebben het natuurlijk over de restaurants aan de Coolsingel, die in van die toffe kiosken gevestigd zijn.

Misschien ben je een vaste gast bij deze plekken, of misschien gaat er een wereld voor je open de volgende keer als je over de Coolsingel wandelt. Ontdek hieronder meer over de restaurants aan deze drukbezochte straat.

AJISAN Authentic Tokyo Ramen

Voor iedereen die graag ramen eet is dit toch wel een must visit. Bij AJISAN serveren ze namelijk de meest verse bowls met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Dat betekent geen chemische toevoegingen of smaakstoffen in jouw Japanse soep.

Naast dat het eten overheerlijk is, is het interieur een foto waard. Met een leuke Japanse bar en kleurrijke muurbeschilderingen geniet je hier van een heerlijk verwarmende bowl terwijl het drukke Rotterdamse verkeer aan je voorbij gaat.

Ajisan

SHABU to go

Het is nogal een bekend begrip geworden in Rotterdam. Lekker en veel sushi eten doe je namelijk bij Shabu Shabu. Maar wil je liever afhalen? Dan heb je SHABU to go!

Zeven dagen per week bestel je hier lekkere boxen voor lunch of diner. Naast de welbekende sushi, bestel je hier ook lekkere bubble tea in verschillende smaken. De ideale plek om wat lekkers af te halen en op te eten op een van de Rotterdamse picknick plekken!

Eten op de Coolsingel

Trattoria La Borsa

Voor een goede Italiaanse ervaring kan je gewoon naar La Borsa op de Coolsingel. In dit gezellige restaurant, midden in het centrum, kan je zowel lunchen als dineren. Waar ze vooral bekend om staan? Dat zijn hun pizza's uit de steenoven! Op authentiek Italiaanse wijze bereid, natuurlijk.

Wok To Go

Een plek die eigenlijk geen introductie meer nodig heeft, want als je trek hebt in een snel en warm gerecht, is Wok To Go vaak wel de keuze van velen. Een 'wokkie' met Teriyaki Chicken, Thai Curry Beef of Tjap Tjoy bestel je voor minder dan tien euro. Perfect om mee te nemen als je haast hebt.

Wok to Go Coolsingel
Wok to Go Coolsingel restaurant
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
30 juni 2023
Frontrunner