Logo
Duke of Tokyo 2

Ken jij karaokebar Duke of Tokyo al? Al eerder openden ze succesvolle locaties in Amsterdam en Utrecht, en op 16 december komt dit toffe concept naar Rotterdam!

Naast het zingen in acht privé karaoke-kamers en het sippen aan de lekkerste cocktails, maakt het eten in het bijbehorende restaurant 'Izakaya DUKI’ je avond compleet. Bezoek Duke of Tokyo en waan je in een wereld vol neon, muurschilderingen, lichtborden en 3D-kunst recht uit Tokyo.

Karaoke zoals in Japan

In Japan doen ze karaoke net wat anders: niet in een bomvolle kroeg waar iedereen meeluistert, maar in een privé karaokebooth waar je met je eigen gezelschap een feestje bouwt. Samen met vrienden, collega’s of familie huur je bij Duke of Tokyo een karaokebooth. Voor minimaal twee uur zing je de longen uit je lijf met je favoriete nummer. Met meer dan 20.000 opties, zit jouw keuze er vast bij.

Terwijl jij en je vrienden een feestje bouwen, kan je via een tablet gemakkelijk snacks en drankjes bestellen. Of je nou met z'n 4en of 25en bent, voor beide groepen is er een ruimte beschikbaar. Ben je uitgezongen? Sluit dan aan bij het gezamenlijke feestje waar DJ's van donderdag tot en met zaterdag draaien.

Duke of Tokyo 1
Duke of Tokyo 3 Ilsoo van Dijk

Meer dan karaoke

Er is meer dan zang en drank. In een verborgen gedeelte van de bar opent namelijk een geheel nieuw restaurant, genaamd ‘Izakaya DUKI’. Via een nagemaakte deur van supermarkt 7-Eleven kom je binnen in een traditioneel uitziende Izakaya, waar authentieke Japanse gerechtjes worden geserveerd. Izakaya DUKI is een samenwerking met de Rotterdams-Japanse onderneming Osozai.

Op de kaart staan klassieke, huisgemaakte gerechtjes zoals Yakitori, Takoyaki, Sake Clams, Agedashi Tofu en Salmon Tataki. Ook voor vegans zijn er genoeg heerlijke keuzes op de kaart te vinden. Naast alle lekkernijen is er een uitgebreide cocktailkaart met signature cocktails, gemaakt van Japanse ingrediënten zoals yuzu en miso, en kies je uit verschillende soorten bier, wijn en sake.

Duke of Tokyo 3 Ilsoo van Dijk
Duke of Tokyo
Alvast een karaokebooth reserveren? Dat kan vanaf nu!