Logo
Plant-based

Leuke vegan plekjes in Rotterdam Centrum

Backyard eten
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
14 september 2022
Frontrunner

Vegan opties in Rotterdam Centrum zijn er genoeg! Of je nu trek hebt in een zoet ontbijt of in een vette hap; bij deze plekken eet je geheel diervriendelijk en plantaardig.

SUE

Een van de toppers als het aankomt op vegan én gezond is SUE. SUE vind je op de Karel Doormanstraat en is de plek voor een heerlijk ontbijt, lunch én natuurlijk de beroemde SUE bites.

Het bijzondere aan deze plek is toch wel dat ze letterlijk met iedereen rekening houden. Alle gerechten zijn namelijk geraffineerde suikervrij, glutenvrij, lactosevrij, en vegan. Hier kan je dus met een gerust hart je uitleven!

SUE salade Rotterdam Centrum
Sue pancakes Rotterdam Centrum

Vegan Junkfood Bar

Iets minder healthy, maar wel heel erg lekker is de Vegan Junkfood Bar. Alle gerechten zijn plant-based en goed voor de soul. Kapsalons, burgers, loaded fries en ga zo maar door. Vegans kunnen hier hun hart ophalen.

De Vegan Junkfood Bar vind je op de Schiedamse Vest, om de hoek van de Witte de Withstraat.

Bierboutique Rotterdam Centrum De Maas Meisjes
Leuke hotspots op de Witte de Withstraat
Ontdek nog meer leuke eetplekken op de Witte de Withstraat

Vegan Pizza Bar

Je vraagt je misschien af of een pizza wel lekker kan zijn zonder smeuïge mozzarella of een flinke lading geraspte kaas. Het antwoord is: ja! De pizza's hier zijn overheerlijk én verrassend. Alle klassiekers staan op de kaart, zoals de Margherita. Maar ook de wat uniekere pizza's eet je hier. Onze favoriet? De Karma Shoarma pizza!

BACKYARD

Voor een heerlijk ontbijt, brunch, lunch én diner ga je naar BACKYARD op de Korte Hoogstraat. De hele dag ben je welkom dus voor lekkere smoothie bowls, burgers, sandwiches en soepjes. BACKYARD vind je in hartje Rotterdam en heeft een leuke en huiselijke uitstraling. Ideaal dus voor een break tussen het shoppen door!

Backyard interieur
Backyard eten

Rozey

Onbeperkt genieten van vegan snacks? Yes please! Bij Rozey geniet je van een all inclusive menu gevuld met vegetarische én vegan gerechten. Mini burgers, steak van watermeloen, bitterballen, bloemkool uit de oven en lekkere nacho's. Het menu is enorm en er zit ongetwijfeld iets voor jou bij.

Kopie van rozey 002 1 copy 133333
Rozey desserts zl
Vind je weg naar Rozey!
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
14 september 2022
Frontrunner