Logo
Hawaii Poke Bowl Rotterdam
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
27 april 2024
Frontrunner

Op zoek naar een plek om overheerlijke poké bowls te eten in Rotterdam Centrum? Dan is dit artikel voor jou. Dit Hawaïaanse gerecht is een waar begrip geworden en de ideale maaltijd als je trek hebt. Benieuwd waar je ze kan bestellen in het centrum? Lees verder!

Poké Bowl Original

De OG plek voor een frisse bowl is natuurlijk bij Poké Bowl. Dit restaurant vind je op de Karel Doormanstraat; in het centrum en verscholen achter alle drukte. Toen ze net opende stonden de mensen in rijen voor de deur. Dankzij de populariteit van de bowls hier, heeft de zaak zich kunnen uitbreiden naar steden als Antwerpen en Amsterdam.

Ohana Poké & More

De authentieke smaken van Hawaii, gewoon op de Hoogstraat! Het is misschien niet helemaal midden in het centrum van Rotterdam, maar Ohana is zeker een bezoekje waard voor een goede poké bowl. Wist je ook dat er genoeg vegetarische en vegan opties zijn? En dat de gerechten halal zijn?

Neem plaats in het gezellige, roze restaurant en test het menu. Niet zo van de poké bowl? Ze hebben hier ook hele lekkere sushi!

Ohana Poke

The Poké Box

Een andere favoriet in Rotterdam is The Poké Box. Ook al zo populair, want ze hebben maar liefst twee restaurants geopend in het centrum: een vlakbij centraal station en een in een zijstraat van de Blaak.

Naast de bestaande poké bowls, kan je hier ook zelf je bowl samenstellen. Wat wij extra fijn vinden aan The Poké Box, is de optie voor bruine rijst. Probeer het zelf!

The Poke Box 3
The Poke Box 4

Hawaii Poké Bowl

Heb je trek in een frisse bowl tussen het shoppen door? Op het Stadhuisplein, om de hoek dus van de shopping straat de Lijnbaan, vind je Hawaii Poké Bowl. Ga voor de poké bowl met pulled chicken, verse tonijn of kies voor een Sushi Burrito. Deze verse poké bowls zijn het proberen waard!

Hawaii Poke Bowl Rotterdam 3
Hawaii Poke Bowl Rotterdam 2

Poké Perfect

Met locaties door heel het land is Poké Perfect ook in Rotterdam neergestreken. In een monumentaal pand op de Oude Binnenweg, om precies te zijn, wat tevens hun grootste locatie is!

Een familiebedrijf waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat. De producten worden zoveel mogelijk lokaal ingekocht en alle ingrediënten zorgvuldig uitgekozen. De met aandacht geselecteerde leveranciers leveren dagelijks verse ingrediënten af bij alle locaties, zodat het weggooien van voedsel zoveel mogelijk wordt beperkt.

Verwacht gezonde, snelle en overheerlijke poké bowls, bijgerechten als tempura garnalen en health boosters in de vorm van verschillende vitamineshots!

Poke Perfect Oude Binnenweg Rotterdam
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
27 april 2024
Frontrunner