Logo
KKEC Rotterdam Koopgoot
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
27 november 2022
Frontrunner

Is de zak van Sinterklaas al goed gevuld bij jullie thuis? Of ben je nog op zoek voor wat goede cadeaus om de kids blij te maken? Bij deze winkels in Rotterdam Centrum koopt de Sint zijn cadeaus dit jaar!

Intertoys

Op zoek naar een speelgoedwinkel in Rotterdam Centrum? Zowel op de Coolsingel als op de Lijnbaan vind je de Intertoys. De plek voor leuke cadeaus van Sinterklaas. Denk aan toffe bordspellen, lego sets of een mooie nieuwe barbie. Voor elke kinderleeftijd is er wel iets te vinden.

MediaMarkt

Is jouw kind dol op gadgets? Dan slaag je gegarandeerd bij de MediaMarkt. Op het Binnenwegplein zit deze gigantische winkel, waar het hart van elke gadget-liefhebber sneller gaat kloppen.

Misschien een nieuwe koptelefoon? Het nieuwste FIFA spelletje voor de PlayStation? Een polaroid camera? Genoeg fantastische cadeaus bij de MediaMarkt als jouw kind dit jaar extra braaf is geweest.

KKEC Rotterdam producten
Unieke spullen bij KKEC
Mediamarkt203 HEIC
Gadget shoppen bij MediaMarkt

Kringloop

Een slimme manier om je kind een mooie Sinterklaas te geven, zonder dat Sinterklaas zijn portemonnee daar teveel onder lijdt, is inkopen doen bij de Kringloop.

Mensen doen regelmatig bordspellen of ander leuk speelgoed weg, wat nog in een goede staat is. Waarom niet de cadeaus daar kopen? Zo bespaar je geld én wordt er minder weggegooid.

Bezoek bijvoorbeeld Kringloop Het Goed, op de Mariniersweg, en scoor wat mooie producten voor in de zak!

KKEC

Vier je dit jaar Sinterklaas met vrienden en doen jullie een leuk dobbelspel? Dan is de KKEC winkel dé plek voor een origineel cadeau.

Deze vrolijke winkel heeft voor ieder wat wils en voor elk mogelijk budget. Een kleine greep uit hun assortiment: posters van Rotterdam, fotolijstjes, mokken, magneten, thermosflessen, potlodenpotjes, vazen en sokken. Veel producten zijn ook grappig ingestoken, zoals het Trivia boek “What not to say during sex”. Perfect dus om te geven tijdens een avondje dobbelen!

Meer inspiratie nodig voor leuke cadeaus? Bekijk dan ons artikel met cadeauwinkels in Rotterdam Centrum!

Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
27 november 2022
Frontrunner