Logo
Klaar voor het nieuwe jaar

Schoolspullen inslaan

Koopgoot Trap Iris van den Broek
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
5 augustus 2022
Frontrunner

Agenda's, etui's, kaftpapier, schriften, mappen... Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent dat de winkels weer vol liggen met de leukste schoolspullen.

In Rotterdam Centrum kan je je lol op, want bij verschillende winkels scoor je de leukste en kleurrijkste items. Wil je naast schoolspullen ook een mooie rugtas, complete outfit of nieuwe coupe? Bekijk dan ons back to school artikel hier!

KKEC

De KKEC noemen we ook wel the happy factory. Een rondje door deze winkel maakt je namelijk erg blij, dankzij alle leuke en unieke producten die ze hier hebben. En hetzelfde geldt voor hun schoolspullen! Toffe planners, etui's, pennen of dingen voor je op je bureau. De KKEC is echt een aanrader!

KKEC Rotterdam Koopgoot
KKEC Rotterdam producten

HEMA

Misschien wel een van de bekendste plekken om schoolspullen te kopen is natuurlijk de HEMA. Hier vind je de leukste artikelen met een goede prijskwaliteit verhouding. Van tassen, schriften, etui's, agenda's tot aan broodtrommels. In allerlei kleuren en maten en voor verschillende leeftijden.

Donner

Als je van boeken houdt, ga je naar Donner. Dit prachtige pand in het voormalige ABN AMRO gebouw aan de Coolsingel is namelijk een beleving op zich. Daarnaast heeft het elk jaar weer prachtige, kwalitatief goede schoolartikelen liggen. Notitieblokken van Moleskin of academische weekplanners van Leuchtturm. Naar Donner ga je voor het serieuze werk!

Donner zijkant
Donner interieur rotterdam

Amac

Geen schriften of pennen nodig, maar wel een nieuwe laptop? Bij Amac in Rotterdam Centrum resellen ze allerlei Apple producten. Mocht je dus opzoek zijn naar een goede laptop om je projecten en scripties op te schrijven, ga langs bij Amac. En vergeet niet je studentenpas en legitimatiebewijs, want dan krijg je 10% korting op alle Macbooks en 5% op alle iPads.

De Bijenkorf

Nog een klassieker is natuurlijk de Bijenkorf. Na alle afleiding van de cosmetica afdeling, de kleding en de schoenen, kom je uit op de bovenste verdieping bij de schoolspullen. Stijlvolle Parker pennen, Moleskin notitieblokken, toffe laptophoezen en zoveel meer!

SNOEK

Deze boekhandel vind je op de Meent, in WTC Rotterdam; de ideale plek in het centrum om rond te neuzen. Wandel door de winkel en ontdek niet alleen de mooie boeken, maar ook de verschillende schoolartikelen die SNOEK aanbiedt.

Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
5 augustus 2022
Frontrunner