Logo
Unieke beleving

Film kijken in de privébioscoop van Hotel New York

Privebioscoop Hotel New York
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
9 december 2022
Frontrunner

Hoe cool! Hotel New York heeft in samenwerking met The(Any)Thing één van haar zalen omgetoverd tot de eerste On Demand privé filmervaring van Rotterdam.

Vanaf woensdag 14 december is het mogelijk om in de stijlvol aangeklede 2-persoons bioscoop een onvergetelijke ervaring op te doen.

Hotel New York opent de deuren van privébioscoop The Any Thing2 2

Unieke filmbeleving

De missie van The(Any)Thing is om gasten weg te blazen met een ervaring die anders is dan elke andere bioscoop. Tijdens jouw bezoek aan de privébioscoop van Hotel New York word je dan ook van alle gemakken voorzien.

Zo biedt het concept de mogelijkheid om de film te kijken die je wilt, wanneer je wilt en met wie je wilt. Ook biedt deze ervaring jou de luxe om zelf de instellingen te bepalen voor temperatuur, volume en licht in de zaal en kun je de film op ieder gewenst moment pauzeren.

‘Hoe leuk is het als je naast een hotelkamer ook direct je privé-bioscoop kunt boeken. Niet alleen hotelgasten maar ook filmliefhebbers die niet blijven overnachten, zijn van harte welkom voor deze uniek ervaring.’
Roel Dusseldorp, General Manager Hotel New York

The Cabin

Privébioscoop The Cabin is op zondag tot en met donderdag geopend van 08:00 uur tot 23:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 08:00 uur tot 23:30 uur. De prijs voor deze unieke beleving begint vanaf €59,-.

Privebioscoop Hotel New York
The Cabin
Boek hier jouw bezoekje aan de privébioscoop!
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
9 december 2022
Frontrunner