Logo
Vernieuwde Euromast suites heaven melaniesamat 9650
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
22 augustus 2023
Frontrunner

Ontwaken op honderd meter hoogte? Dat doe je natuurlijk in de Euromast in Rotterdam. En onlangs hebben zij de suites compleet vernieuwd!

Eenmaal aangekomen in de suite, hoef je nergens meer naartoe. Aan alles is gedacht en in het vrijstaande bad op de slaapkamer kun je relaxen terwijl je nipt aan een glas bubbels. Lijkt dit je wel wat? Lees gauw verder!

Hotelkamer met onbetaalbaar uitzicht

In 2005 werden de twee romantische hotelsuites op de Euromast voor het eerst onthuld. Deze kamers zijn destijds ontworpen door Jan des Bouvrie, maar waren inmiddels toe aan een update. Deze kamers hebben onlangs een eigentijdse metamorfose ondergaan, gehuld in hippe, moderne natuurlijke tinten, om hun verfijnde uitstraling te versterken.

Vrijstaand bad

Een van de highlights van de kamers is toch wel het vrijstaand bad, mét een onbetaalbaar uitzicht op Rotterdam. Beide suites zijn van alle gemakken voorzien. Bij aankomst staat een fles champagne voor je klaar, inclusief hapjes. Je hoeft nergens meer aan te denken, zorgeloos genieten staat centraal.

Uitkijkplatform voor jezelf

Zodra de klok 22:00 uur slaat vertrekken de bezoekers van de Euromast, en dan geniet je in alle rust op het uitkijkplatform van een waanzinnig uitzicht over de stad. De lichtjes van de stad en haven maken het uitzicht extra magisch. In het kingsize bed slaap je als een roos.

De volgende ochtend kies je zelf of je rustig in de suite wil ontbijten, of liever in de brasserie.

Vrijstaand bad euromast stars melaniesamat 9798
Uitzicht over Rotterdam suites Euromast stars melaniesamat 9734

Praktische informatie

Een overnachting in één van de suites, je kunt kiezen uit Suite Heaven of Suite Stars, is te boeken vanaf € 395 voor 2 personen (inclusief ontbijt en champagne).

Vernieuwde vergaderruimte

Naast de suites is ook de vergaderruimte in een nieuw jasje gestoken. Een inspirerende plek met geweldig uitzicht voor elk type (zakelijk) event. Ruimte Dusk beschikt over een ultra modern en interactief multimediasysteem, wat deze ruimte geschikt maakt voor ieder type vergadering.

Op zoek naar een intieme dinerplek? Deze fantastische moderne ruimte is te boeken voor private dining.

Ben je binnenkort van plan om iets buitengewoons te vieren met een geliefde? Dan is een overnachting in de Euromast een fantastische optie!

Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
22 augustus 2023
Frontrunner