Logo
Opazzo Mariniersweg Rotterdam Centrum
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
7 februari 2024
Frontrunner

Wie houdt er niet van de de Italiaanse keuken? Ik heb dan ook goed nieuws: op de Karel Doormanstraat heeft O'Pazzo, geliefd bij vele Rotterdammers, op 8 februari haar tweede vestiging geopend!

Voor de pizza ontdekker

Je vindt de eerste vestiging van O'Pazzo op de Mariniersweg. Voor de pizza ontdekker is dit een perfecte plek, omdat O'Pazzo altijd blijft experimenteren met creatieve nieuwe pizza's. Probeer bijvoorbeeld de Pizza O’Pazzo Due met tomatensaus, mozzarella, vier soorten kaas, ansjovis, kappertjes, zwarte olijven, knoflook, rode pepers, oregano, rucola en basilicum.

Naast pizza hebben ze hier overheerlijke voorgerechten, zoals burrata, bruschetta en Arancini, en authentieke pasta en risotto. Maar ook vis, vlees en vegetarische gerechten ontbreken niet op het menu.

‘Hoewel de plek op de Mariniersweg ruim van binnen is, lijkt het hier vrijwel altijd vol te zitten.’
#RotterdamCentrum

Altijd vol

Hoewel de plek op de Mariniersweg ruim van binnen is, lijkt het hier vrijwel altijd vol te zitten. Als je zeker wil zijn van een plekje, is het dan ook aan te raden om op tijd te reserveren. Het is natuurlijk fantastisch nieuws dat we nu een tweede vestiging hebben van dit authentieke Italiaanse restaurant. Dat betekent meer kans op een plek én nog meer genieten.

Tweede vestiging

De tweede locatie van O'Pazzo heeft haar deuren geopend op de Karel Doormanstraat 34, waar DoDo voorheen gevestigd zat. Het is een ruim pand met wel twee verdiepingen.

Vanaf nu ben je welkom om hier te genieten van dezelfde authentieke Napolitaanse ervaring als bij de bekende O'Pazzo aan de Mariniersweg, natuurlijk ook met dezelfde kunstzinnige pizzaoven! In het restaurant bieden ze straks het vertrouwde O'Pazzo menu aan, aangevuld met een ruimere selectie voor de lunch en borrel.

Dave Heijnen, een van de eigenaren van O'Pazzo: "Op de Karel Doormanstraat hebben we een eigentijdse versie van O’Pazzo gecreëerd, waarin we de authentieke Napolitaanse elementen behouden, maar met een Rotterdamse twist. Er komt ook een nieuw logo, dat al op de ruit staat, en een frisse huisstijl, zonder af te doen aan de oude O’Pazzo.”

Wij zijn benieuwd!

Opazzo 2 nieuwe vestiging
Opazzo opening Karel Doormanstraat

Volg jij ons al op Instagram? Hier houden we je ook op de hoogte van alle nieuwtjes in Rotterdam!

Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
7 februari 2024
Frontrunner