Logo
ZARA opening3

Ben je gek op de ZARA? Dan hebben we geweldig nieuws voor je: aanstaande vrijdag opent de grootste ZARA-winkel haar deuren in hartje Rotterdam!

Deze nieuwe ZARA-vestiging overtreft de vestiging aan de Plaza de España in Madrid, voorheen de grootste ZARA ter wereld.

Ruim hoekpand

Waar je binnenkort urenlang winkelt voor kleding en accessoires van deze bekende Spaanse kledingketen? In het ruime hoekpand aan de Coolsingel, waar de C&A jarenlang gevestigd was. Het gebouw beslaat maar liefst 8.000 vierkante meter en telt vijf verdiepingen. Van deze verdiepingen worden er vier speciaal ingericht voor de verkoop, terwijl de bovenste verdieping gereserveerd wordt voor personeelsruimtes en opslag.

En voor degenen die het nog niet wisten: C&A is verhuisd naar het voormalige V&D-pand. Met al deze leuke ontwikkelingen heb je reden genoeg om een shopdagje Rotterdam Centrum te plannen.

‘Met al deze leuke ontwikkelingen heb je reden genoeg om een shopdagje Rotterdam Centrum te plannen.’
#RotterdamCentrum

Verbouwing

Tijdens de verbouwing is de gevel aan de zijde van het Beursplein gerenoveerd. We kijken natuurlijk uit naar het eindresultaat, maar de nieuwe ZARA belooft licht en ruimtelijk te zijn, met zelfscankassa's!

ZARA opening2
ZARA opening1

Wanneer opent de winkel?

De nieuwe ZARA-winkel open op 17 november 2023, aanstaande vrijdag dus al!

Wanneer kom jij weer shoppen in Rotterdam Centrum?