Logo
Napolitaans genieten

De nieuwe pizza hotspot: Pizza Beppe

Westenwagenstraat Pizza Beppe

Heb jij de Napolitaanse pizza’s van Pizza Beppe al eens geproefd? Dit bekende pizza restaurant zit maar liefst in 13 steden en komt na lang wachten eindelijk naar Rotterdam.

Eind december is het zover: Pizza Beppe landt in onze havenstad. Als pizzaliefhebber kan je hier je hart ophalen, want deze Napolitaanse pizza's zijn om je vingers bij af te likken!

Pizza Beppe in Rotterdam

Dit 'fast casual dining' restaurant is de nieuwste plek in Rotterdam waar cultuur, muziek, lifestyle en food samenkomen. Wat het restaurant echt kenmerkt? Dat zijn de geweldige pizza's met kwalitatief hoge ingrediënten. Ze nemen hier pizza's bakken erg serieus en doen geen concessies. Dit is dan ook beloond, want Pizza Beppe is de eerste in Nederland die is gecertificeerd door de prestigieuze Napolitaanse “Associazione Verace Pizza Napolitana” (AVPN): een Commissie die de echtheid en kwaliteit van Napolitaanse pizza waarborgt. Een keurmerk die je niet zomaar krijgt, en dat proef je!

Opening aan de Westewagenstraat

De precieze datum staat nog niet vast, maar wel weten we dat eind december de nieuwe locatie opent aan de Westewagenstraat. Lekker centraal, dus! In de zijstraat van Dudok eet je niet alleen de klassiekers, zoals de Margherita, de Capricciosa en de 4 Formaggi, maar ook een lekkere vegan selectie. En uiteraard mag de huisgemaakte tiramisu niet ontbreken.

Kom jij als een van de eersten Pizza Beppe testen?