Logo
Love is in the air

Leuke date ideeën voor Valentijnsdag in Rotterdam

Comedy Club Haug Maas Rotterdam Centrum
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
13 februari 2023
Frontrunner

Ben je op zoek naar leuke ideeën voor een date in Rotterdam Centrum? Met deze tips ben je zeker voor een romantische middag of avond voor jouw lief.

Natuurlijk kan je kiezen voor enkel een Valentijnsdag cadeau. Maar wat is er beter om de liefde te vieren, dan een mooie herinnering creëren?

Comedy Club Haug

Een onvergetelijke avond met een flinke dosis humor, dat krijg je bij Comedy Club Haug. Aan de Boompjeskade zit Comedy Club Haug, direct aan de Maas. Elke week zijn er donderdag tot en met zondag (inter)nationale shows. Van aanstormende talenten tijdens open mic avonden, tot grote namen die een try-out doen, je ziet ze daar allemaal.

Remastered Experience

Bezorg je date een onvergetelijke dag met een bezoek aan de Remastered Experience onder de Erasmusbrug.

Bij Remastered ervaar je kunst op een volledig nieuwe manier. Sterker nog, je stapt in een volledig nieuwe wereld onder de Erasmusbrug. Met hulp van gigantische, interactieve LED-schermen ruil je de gewone wereld even in voor een magische ervaring met kunstwerken an Hollandse meesters.

Reserveer snel een ticket, want Remastered is populair!

Comedy Club Haug Maas Rotterdam Centrum
Remastered Rotterdam 2

De Doelen

Wat is er romantischer dan een avond naar een voorstelling in de Doelen? De Doelen heeft een ruime keuze aan voorstellingen. Is er niks op Valentijnsdag zelf, aangezien het dit jaar op een dinsdag valt, check dan even wat er op de planning staat in het weekend.

Sluit de avond af met een drankje in de Stadsbrasserie Rotterdam dat in De Doelen zit. Een goed einde van een date night vol indrukken.

Avondje naar de bioscoop

Cliché of gewoon een goed idee? Naar de bioscoop gaan is voor velen een ultieme date. Misschien niet als je elkaar nog niet zo goed kent en liever een goed gesprek hebt. Maar voor iedereen die wel van een goede film houdt raden we Cinerama of Pathé Schouwburgplein aan.

Erna nog een drankje doen? Bezoek de Witte de Withstraat en bespreek de film met een lekkere cocktail erbij.

Schouwburg De Doelen Sophia van den Hoek
Cinerama filmtheater Rotterdam Centrum
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
13 februari 2023
Frontrunner