Logo
Skins Rotterdam 02
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
22 januari 2024
Frontrunner

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor Valentijnsdag in Rotterdam Centrum? Misschien houdt jouw geliefde wel van een lekker luchtje? Een ervaring samen? Of gaat zijn/haar liefde door de maag?

Hieronder delen wij onze cadeautips in Rotterdam Centrum voor een geslaagde Valentijnsdag! Lees je mee?

Skins Cosmetics

Wij zijn dol op Skins! Deze prachtige winkel op de Kruiskade straalt een en al luxe uit en is dan ook de plek voor een mooi cadeau. Wat Skins ook zo bijzonder maakt, zijn de unieke geurtjes die ze hier verkopen. Merken die je (bijna) nergens anders vindt en echt héérlijk ruiken.

Laat je adviseren voor een mooie geur of kies bijvoorbeeld voor een box met meerdere geuren. Zo heeft je geliefde elke dag een andere om te proberen. Wil je liever een ervaring geven? Bij Skins kan je ook gezichtsbehandelingen boeken.

Skins Rotterdam 02
Skins Rotterdam 07

Lush

Wie wordt er nou niet blij van een cadeau van Lush? Een leuke box met verschillende producten bijvoorbeeld, een fijn gezichtsmasker of kies voor een bruisbal. Vooral dat laatste is een perfect cadeau als je een bad hebt én er samen in past.

‘Vooral dat laatste is een perfect cadeau als je een bad hebt én er samen in past.’
#RotterdamCentrum
LUSH Rotterdam Koopgoot

Romantisch diner

Wat is er nou een mooier cadeau dan een cadeau die door de maag gaat? Een beleving die je samen deelt en van kan genieten. Gelukkig zijn er ook een hoop mooie restaurants in Rotterdam Centrum waar je romantisch kan dineren. Natuurlijk zijn er een aantal restaurants met een Michelin ster, maar ook als je iets minder uit wilt geven kom je een heel eind.

Rotonde Rotterdam
Restaurant Rotonde

De Doelen

In het kader van beleving, is een avondje naar De Doelen perfect. Muziek, romantiek, gezelligheid; een concert in De Doelen is een ware beleving. Verras je geliefde met twee kaartjes voor een voorstelling die bij jullie past. Bekijk de volledige agenda van De Doelen hier.

De Doelen Schouwburg Rotterdam Centrum

Een doosje bonbons

Oké, terug naar de cadeaus. Wat dacht je van chocola? En dan niet gewoon een reep uit de supermarkt, maar een doosje overheerlijke bonbons. Een romantisch gebaar en als je geluk hebt, deelt je geliefde het cadeau met je.

Er zijn verschillende plekken waar je uit tientallen bonbon opties kan kiezen. Zo zit je bij De Bijenkorf altijd goed. Maar ook Coco & Sebas in de Koopgoot is een welbekende winkel om je vingers bij af te likken. Vergeet ook niet Banketbakkerij van Beek & Specker, waar je niet weg kan gaan zonder iets te kopen. Tot slot raden we nog Chocoholic aan op de Goudsesingel. Een beetje buiten het centrum, maar geloof ons: het is de moeite waard.

Banketbakkerij van Beek Specker opening
Banketbakkerij van Beek & Specker vind je op de Karel Doormanstraat.

Een cultureel uitstapje

Is jouw lief gek van kunst? Bezoek dan een van de populaire musea in Rotterdam. Ben je al eens in het Depot geweest? Een bezoek aan het dakterras mag hier niet ontbreken! Wil je ook een hapje eten? Reserveer dan een tafel bij het prachtige restaurant Renilde. Eenmaal op Museumpark is er natuurlijk nog veel meer cultureels te ontdekken. Heb jij al deze musea aan Museumpark al eens bezocht?

Een ander leuk idee is de Remastered Experience, onder de Erasmusbrug. Een museum waar je zelf onderdeel wordt van het kunstwerk! In de verschillende interactieve ruimtes worden al je zintuigen geprikkeld. Zo creëer je in de Playground zelf digitale 3D kunst, en interacteer je in de Underworld met duizenden vissen.

Remastered Rotterdam 2
Het interactieve museum Remastered.
Restaurant renilde avond depot Anika Rasenberg
Een hapje eten bij Renilde mag niet ontbreken.
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
22 januari 2024
Frontrunner