Logo
Love is in the air

Leuke date ideeën voor Valentijnsdag in Rotterdam

Comedy Club Haug Maas Rotterdam Centrum
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
2 februari 2024
Frontrunner

Ben je op zoek naar leuke ideeën voor een date in Rotterdam Centrum? Met deze tips ben je zeker voor een romantische middag of avond voor jouw lief.

Natuurlijk kan je kiezen voor enkel een Valentijnsdag cadeau. Maar wat is er beter om de liefde te vieren, dan een mooie herinnering creëren?

Comedy Club Haug

Een onvergetelijke avond met een flinke dosis humor, dat krijg je bij Comedy Club Haug. Aan de Boompjeskade zit Comedy Club Haug, direct aan de Maas. Elke week zijn er donderdag tot en met zondag (inter)nationale shows. Van aanstormende talenten tijdens open mic avonden, tot grote namen die een try-out doen, je ziet ze daar allemaal.

Comedy Club Haug Maas Rotterdam Centrum

Remastered Experience

Bezorg je date een onvergetelijke dag met een bezoek aan de Remastered Experience onder de Erasmusbrug.

Bij Remastered ervaar je kunst op een volledig nieuwe manier. Sterker nog, je stapt in een volledig nieuwe wereld onder de Erasmusbrug. Met hulp van gigantische, interactieve LED-schermen ruil je de gewone wereld even in voor een magische ervaring met kunstwerken an Hollandse meesters.

Reserveer snel een ticket, want Remastered is populair!

Remastered Rotterdam 2

De Doelen

Wat is er romantischer dan een avond naar een voorstelling in de Doelen? De Doelen heeft een ruime keuze aan voorstellingen. Is er niks op Valentijnsdag zelf, aangezien het dit jaar op een woensdag valt, check dan even wat er op de planning staat in het weekend.

Sluit de avond af met een drankje in de Stadsbrasserie Rotterdam dat in De Doelen zit. Een goed einde van een date night vol indrukken.

Avondje naar de bioscoop

Cliché of gewoon een goed idee? Naar de bioscoop gaan is voor velen een ultieme date. Misschien niet als je elkaar nog niet zo goed kent en liever een goed gesprek hebt. Maar voor iedereen die wel van een goede film houdt raden we Cinerama of Pathé Schouwburgplein aan.

Erna nog een drankje doen? Bezoek de Witte de Withstraat en bespreek de film met een lekkere cocktail erbij.

Schouwburg De Doelen Sophia van den Hoek
Cinerama filmtheater Rotterdam Centrum

Bezoek Museumpark

Een bezoek aan een museum is altijd een goed idee. Ben je bijvoorbeeld nog nooit in het Depot geweest? Dan is dit het moment! Natuurlijk inclusief een bezoek aan het dakterras, want het uitzicht over de stad maakt de perfecte romantische plek voor een date.

Wil je ook een hapje eten? Reserveer dan een tafel bij het prachtige restaurant Renilde. Eenmaal op Museumpark is er natuurlijk nog veel meer cultureels te ontdekken. Bekijk het aanbod via onderstaande button!

Depot Boijmans van Beuningen Ossip van Duivenbode
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
2 februari 2024
Frontrunner