Logo
Vlaggenparade winters welkom Rotterdam Centrum
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
2 december 2021
Frontrunner

Rotterdam Centrum is helemaal winterklaar! En deze winter is het sfeervoller dan ooit. Zo zijn er gezellige optredens, verwarmde terrassen en een toffe lichtshow op de Coolsingel.

En sinds maandag 30 november hangen de Winterprogrammering Vlaggen op de Boompjes om iedereen een warm winters welkom te heten in de binnenstad!

Winterklaar op de vlaggenparade

Open Rotterdam heeft een leuke reportage gemaakt tijdens het hijsen van de vlaggen op de Boompjes. Heleen Mookhoek, projectmanager van Urban Department Store Rotterdam, wandelt samen met Corine Lidouw van Raoul Lunch Café over de Vlaggenparade.

“De winter houdt een hoop mensen achter de deur. Thuis. Zeker tijdens deze coronatijd. Het is belangrijk om te laten zien dat mensen hier toch op een veilige manier kunnen verblijven of winkelen. Op dit moment natuurlijk wel maar tot 17.00 uur”, zegt Corine.

Heleen vult aan: "juist in deze periode wil je natuurlijk zorgen dat het winkelend publiek zich welkom voelt, dat het gezellig is in de stad en dat doe je met name door verlichting, maar ook door de programmering."

Komend weekend tot en met het laatste weekend van de kerstvakantie is er daarom van alles te beleven in het centrum van Rotterdam. Hier lees je alles over de winterprogrammering!

Bekijk hieronder de reportage van Open Rotterdam.

Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
2 december 2021
Frontrunner