Logo
Bus
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
25 augustus 2021
Frontrunner

Ondernemers uit Rotterdam Centrum halen gedurende de zomervakantie toeristen op uit het hele land met een geweldige oldtimer bus. Dit keer was het de beurt aan een groep winnaars uit Maastricht!

Een dagje eropuit gaan in eigen land is natuurlijk heel leuk. Rotterdam zou Rotterdam niet zijn, zeker als stad die altijd graag gastvrij is, als ze niet net een stapje verder gaat en de mensen gewoon zelf hierheen haalt.

De Deur Uit Express bus

Rotterdam is hartstikke tof en dat mag heel Nederland weten. Daarom hebben winkeliers en pandeigenaren in hartje Rotterdam gedurende de zomer elke zaterdag shopliefhebbers opgehaald uit verschillende provincies met de speciale De Deur Uit Express bus. Zo kan de rest van Nederland ook zien wat Rotterdam allemaal te bieden heeft.

Op 17 juli was het eerste ritje met de Deur Uit Express een feit en ging een groep gelukkige Eindhovenaren naar Rotterdam. Verder zijn o.a. Lelystad, Nijmegen en Leeuwarden al aan de beurt geweest.

‘Rotterdam is hartstikke tof en dat mag heel Nederland weten.’
#RotterdamCentrum
Deur Uit Lavendel

Maastrichtenaren genieten van een gratis dagje Rotterdam

En op 21 augustus was het dan eindelijk de beurt aan Maastricht. De winnaars werden in de vroege ochtend opgehaald voor een gezellige en goed gevulde dag. Onder begeleiding van een gids kregen ze een rondleiding door Rotterdam Centrum en ontdekten ze de leukste hotspots van de stad. Natuurlijk hebben ze ruim de tijd gehad om lekker te shoppen, eten en om zelf op avontuur te gaan.

Bekijk hieronder de leuke aftermovie voor een sfeerimpressie.

Tijd voor de laatste rit!

Aanstaande zaterdag is het alweer de laatste keer dat Rotterdam Centrum bezoekers uit andere steden gaan ophalen. Utrecht is dan aan de beurt voor het laatste ritje met de oldtimer bus!

Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
25 augustus 2021
Frontrunner