Logo
Gratis dagje uit

De Deur Uit Express brengt je naar Rotterdam!

Deur Uit Lavendel
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
21 juli 2021
Frontrunner

De Deur Uit campagne is van start gegaan! Ondernemers uit Rotterdam Centrum halen gedurende de zomervakantie toeristen op uit het hele land met een geweldige oldtimer bus. Na een rondleiding door de binnenstad en lekker shoppen en eten worden de toeristen weer teruggebracht naar hun thuisstad.

Na een periode met veel maatregelen is er weer ruimte om te ondernemen. De zomervakantie gaat van start en iedereen staat te trappelen om de deur uit te gaan! Rotterdam zou Rotterdam niet zijn, zeker als stad die altijd graag gastvrij is, als ze niet net een stapje verder gaat.

Welkominrdamkoopgoot
‘Rotterdam zou Rotterdam niet zijn, zeker als stad die altijd graag gastvrij is, als ze niet net een stapje verder gaat.’
#RotterdamCentrum

De Deur Uit Express bus

Winkeliers en pandeigenaren in hartje Rotterdam willen laten zien hoe tof het centrum van Rotterdam is. Daarom halen zij gedurende de zomer elke zaterdag shopliefhebbers op uit zeven verschillende provincies met de speciale De Deur Uit Express bus. Zo kan de rest van Nederland ook zien wat Rotterdam allemaal te bieden heeft.

Een rondleiding langs alle hotspots van de stad

Na een sfeervolle rit komt de bus aan in het prachtige Rotterdam. Hier krijgen de deelnemers van 11:00 tot 19:30 een tof programma aangeboden. Zo gaan ze langs alle hotspots van de stad met een gids die het centrum heel goed kent. Natuurlijk is er ook genoeg tijd voor eigen invulling, zoals lekker eten en shoppen. En aan het eind van een geslaagde dag worden alle deelnemers weer teruggebracht naar hun thuisstad.

Eindhovenaren genieten als eerste van gratis dagje uit

Het eerste ritje met de Deur Uit Express bus is al een feit! Een groep gelukkige Brabanders uit Eindhoven zijn afgelopen zaterdag in de vroege ochtend opgehaald bij de Frederiklaan voor een gezellige en goed gevulde dag. Bekijk hieronder de aftermovie voor een sfeerimpressie.

Maak ook kans op een dagje Rotterdam

Na Eindhoven verschijnt er ook een pop-up bushalte in Lelystad, Zwolle, Nijmegen, Leeuwarden, Maastricht en Utrecht. Woon jij in een van deze deelnemende steden? Schrijf je dan nu in via rotterdamcentrum.nl/dedeuruit en maak kans op een dagje Rotterdam!

Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
21 juli 2021
Frontrunner