Logo
210724 Mirjam Lems Fotografie Rotterdam Cemtum DSC1942
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
28 juli 2021
Frontrunner

Business owners from Rotterdam Center pick up tourists from all over the country during the summer holidays with a great old-timer bus. This time it was the turn of a group of winners from Lelystad!

Ondernemers uit Rotterdam Centrum halen gedurende de zomervakantie toeristen op uit het hele land met een geweldige oldtimer bus. Dit keer was het de beurt aan een groep winnaars uit Lelystad!

After a period with many measures, there is room to do business again. Summer vacation is in full swing and everyone is eager to get out the door! Rotterdam wouldn't be Rotterdam, especially as a city that always likes to be hospitable, if it didn't go one step further.

Na een periode met veel maatregelen is er weer ruimte om te ondernemen. De zomervakantie is in volle gang en iedereen staat te trappelen om de deur uit te gaan! Rotterdam zou Rotterdam niet zijn, zeker als stad die altijd graag gastvrij is, als ze niet net een stapje verder gaat.

De Deur Uit Express bus

Winkeliers en pandeigenaren in hartje Rotterdam willen laten zien hoe tof het centrum van Rotterdam is. Daarom halen zij gedurende de zomer elke zaterdag shopliefhebbers op uit zeven verschillende provincies met de speciale De Deur Uit Express bus. Zo kan de rest van Nederland ook zien wat Rotterdam allemaal te bieden heeft.

Op 17 juli was het eerste ritje met de Deur Uit Express een feit en ging een groep gelukkige Eindhovenaren naar Rotterdam.

Bus

Lelystedelingen genieten van een gratis dagje Rotterdam

Op 24 juli was het de beurt aan Lelystad. De winnaars werden in de vroege ochtend opgehaald op de Neringweg voor een gezellige en goed gevulde dag. Zij kregen een tof programma aangeboden van 11:00 tot 19:30 uur. Zo gingen ze langs alle hotspots van de stad met een gids die het centrum heel goed kent. Natuurlijk was er ook genoeg tijd om zelf op avontuur te gaan in de binnenstad.

Bekijk hieronder de leuke aftermovie voor een sfeerimpressie.

‘Het is super leuk om te winkelen in Rotterdam, want de mensen zijn heel aardig!’
Lelystedeling over Rotterdam

Maak ook kans op een dagje Rotterdam

Na Eindhoven en Lelystad verschijnt er ook een pop-up bushalte in Zwolle, Nijmegen, Leeuwarden, Maastricht en Utrecht. Woon jij in een van deze deelnemende steden? Schrijf je dan nu in via rotterdamcentrum.nl/dedeuruit en maak kans op een dagje Rotterdam!

Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
28 juli 2021
Frontrunner