Logo
Rotterdam Night Walk 2022 13 min
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
21 oktober 2023
Frontrunner

Dit jaar vindt alweer de derde editie van de populaire Rotterdam Night Walk plaats. Op woensdagavond 27 december ervaar je een unieke avondwandeling door de sfeervolle, verlichte straten van de stad. Een unieke manier om je Derde Kerstdag te vieren!

Het parcours

Dit jaar pakt de organisatie van de Rotterdam Night Walk het anders aan. De start en finish die voorheen in de binnenstad plaatsvond, vindt nu plaats in Delfshaven en het westen van de stad. Op die manier ontdek je weer een ander stukje van het mooie Rotterdam.

De avondwandeling kan zowel gevolgd worden voor 7 km als 12km en start tussen 17.45 en 19.00, afhankelijk van wanneer het donker begint te worden. Samen met het leuke entertainment langs het parcours ervaar je tijdens de wandeling een unieke en sprookjesachtige belevenis!

Maar er is nog meer. Naast je startbewijs ontvang je versnaperingen onderweg én een mooi aandenken bij de finish.

Rotterdam Night Walk 2022 18 min
Rotterdam Night Walk 2022 19 min

Stichting Jarige Job

Dit jaar is Stichting Jarige Job het goede doel van de Rotterdam Night Walk. Deze stichting zet zich in voor gezinnen in Nederland waarbij voor de kinderen een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op school niet vanzelfsprekend is. Zij kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen deze kinderen geen cadeautjes, hangen er geen slingers en ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelf ziek.

Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school. Want ieder kind verdient een verjaardag!

Jaarlijks vieren meer dan 100.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job. Hier kunnen de deelnemers van de Rotterdam Night Walk hun steentje aan bijdragen. Door middel van een donatie in het inschrijfformulier kunnen deelnemers Stichting Jarige Job steunen.

Schrijf je in voor de Rotterdam Night Walk

Zin in een leuk uitje met het gezin of vrienden op Derde Kerstdag? Dan is de Rotterdam Night Walk perfect. Kinderen tot 6 jaar kunnen gratis deelnemen. Kinderen tussen 6 en 11 jaar hebben een speciaal tarief. Inschrijven kan via onderstaande link!

Rotterdam Night Walk 2022 13 min
Rotterdam Night Walk
Wandel mee met deze betoverende route door de stad.
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
21 oktober 2023
Frontrunner