Logo
Simply for babies 2
Prenatal 2
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
26 juli 2023
Frontrunner

Op zoek naar een winkel met leuke spullen voor een baby in Rotterdam Centrum? Misschien omdat een bekende vader of moeder is geworden, of omdat je zelf een wondertje op de wereld hebt gezet.

Wat de reden ook mag zijn, in dit artikel delen we drie plekken waar je ongetwijfeld slaagt voor leuke kleding, een kinderwagen of een zachte knuffel.

Simply for Babies

Met zo'n naam is alles wel gezegd! Een winkel geheel gericht op kleine, schattige baby's. Tussen de maten 44 tot 86 shop je hier schattige broekjes, topjes, jasjes en rompers van merken als Feetje, Mayoral, Noppies, Gymp en meer.

Houd ook zeker de sale in de gaten, want dan gaan de kleertjes met mooie prijzen de deur uit!

Simply for babies 2
Simply for babies 4

Prénatal

Prénatal is er voor baby's, peuters en natuurlijk voor mama's en papa's. In de winkel op de Coolsingel, naast WTC Rotterdam vind je de schattigste rompertjes, teddybeer pakjes en slaapzakjes.

Naast kleren koop je bij Prénatal alles waar je baby blij van wordt. Er zijn gigantische collecties spenen, baby flesjes, speelgoed, kinderbestek en zwemspullen. Maar bijvoorbeeld ook alles voor in de kinder- of babykamer en alles wat komt kijken bij het grootbrengen van het nieuwste familielid.

Prenatal 1
Prenatal 2

Superstellar

Bij Superstellar in Central Plaza shop je prachtige merkkleding van A-merken zoals Fendi, Dsquared2, Gucci, Off-White, Versace, Kenzo, Ralph Lauren en meer. De perfecte winkel als je jouw baby al graag vroeg in de mooiste pakjes hijst.

Naast de kleding zijn er ook prachtige merkschoenen, toffe luiertassen en eigenlijk alles wat je je kan bedenken van de bekende modehuizen. Een kijkje nemen is ongetwijfeld de moeite al waard!

Coccinelle Fashion Central plaza Rotterdam

Is je baby flink aan het groeien? Dan hebben we natuurlijk ook wat leuke kinderkleding tips voor je klaar liggen in onderstaand artikel!

Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
26 juli 2023
Frontrunner