Logo
Beers & Barrels

Tap je eigen biertje bij deze nieuwe hotspot!

Beers Barrels in Central Plaza Rotterdam Centrum
Interieur Central Plaza Beers Barrels Rotterdam 02
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
7 april 2022
Frontrunner

Er is een nieuwe hotspot geopend in Central Plaza aan de Weena in Rotterdam: Beers & Barrels! Bij deze stoere hotspot kun je terecht voor diverse bieren, cocktails, (dry-age) vlees- en vega(n) gerechten.

Voor zowel bierliefhebbers als cocktail-lovers

Met de opening van deze nieuwe zaak geeft horecagroep Restaurant Company Europe (RCE), waar Beers&Barrels onder valt, een nieuwe invulling aan het opvallende hoekpand aan de Weena. "De afgelopen maanden is ontzettend hard gewerkt om een te gekke nieuwe plek te creëren, waar zowel bierliefhebbers als échte cocktail-lovers zich thuis zullen voelen," vertelt Sandra van Halderen (CEO RCE).

‘De afgelopen maanden is ontzettend hard gewerkt om een te gekke nieuwe plek te creëren, waar zowel bierliefhebbers als échte cocktail-lovers zich thuis zullen voelen’
Sandra van Halderen (CEO RCE).
Tap je eigen biertje Beers Barrels Rotterdam Central Plaza

Eerste locatie met vernieuwde stijl

Na de drie bestaande Beers&Barrels locaties in Utrecht en Breda, is het nu tijd voor een locatie in Rotterdam. De vierde Beers&Barrels locatie is echter zeker geen copy-paste van de bestaande locaties.

De horecaformule onderging de afgelopen tijd een grote restyling, waarmee aan het robuuste Beers&Barrels een meer verfijnde en volwassen laag werd toegevoegd. Ook het logo en de huisstijl is compleet vernieuwd.

Rotterdam is daarmee de eerste locatie met deze vernieuwde stijl. Al heeft de Rotterdamse Beers & Barrels wel het herkenbare, stoere Beers&Barrels DNA. Sandra Van Halderen: "Zo vindt de gast er naast de vertrouwde taptafels, kleinere tapbooths waaraan men in meer intieme setting zelf bier kan tappen en mogen eyecathers als de dry-age kasten en de iconische barrel room niet ontbreken. Daarnaast zijn we heel trots op onze speakeasy cocktailbar ‘the Serpent’, waar we waanzinnige cocktails gaan schenken. Heel sfeervol, met botanische invloeden en écht even wat anders dan onze vaste Beers&Barrels gasten gewend zijn."

Eten en drinken beers barrels central plaza

Met passie bereide gerechten

Naast de vele (craft)bieren en cocktails, stelen vooral de met passie bereide gerechten de show op de menu kaart. Denk hierbij aan goedgevulde share platters, smakelijke burgers, roasted chicken en ambachtelijke dry-age vleesgerechten. Geen vleeseter? Gelukkig is er ruime keuze uit lekkere vis, vega en vegan gerechten.

Ben je een echte bierliefhebber? Lees hier waar je biertjes kan drinken in Rotterdam Centrum.

Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
7 april 2022
Frontrunner