Logo
Op ontdekking!

Ga langs deze nieuwe hotspots in Rotterdam Centrum

Beers Barrels RCD Hotspots
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
7 april 2022
Frontrunner

Ken jij deze nieuwe toffe hotspots in Rotterdam Centrum al? We houden je graag op de hoogte van alles wat er in de stad gebeurt, waaronder deze leuke openingen. Er is altijd wel wat te ontdekken in Rotterdam!

Skechers

Het is nog even wachten, maar binnenkort opent in Rotterdam Centrum de nieuwe Skechers winkel. Met maar liefst 504 m2 kan je hier binnenkort terecht voor een gloednieuw paar sportschoenen.

De Skechers schoenen zijn niet voor niks winnaar van meer dan 100 awards. Er zit namelijk een technologie achter, die perfect is voor hardlopen, trainen, wandelen en golfen. De zool is namelijk dik en rond, die extra dik is onder de hiel. Hierdoor bootsen ze lopen op een zachte ondergrond, zoals zand of gras na. Beter voor je voetspieren én je bloedsomloop.

Innovatie, comfort, kwaliteit en stijl zijn de belangrijkste pilaren van Skechers, ontwikkeld voor mannen, vrouwen en kinderen. En binnenkort gewoon bij ons op de Lijnbaan!

Skechers Lijnbaan

Beers & Barrels

Er is een nieuwe hotspot geopend in Central Plaza aan de Weena in Rotterdam: Beers & Barrels! Neem plaats aan een van de taptafels en tap je eigen biertje. Liever een cocktail? Dat kan ook gewoon bij hun speakeasy cocktailbar. Bestel er gelijk een lekker gerechtje bij om het af te maken.

Met de opening van deze nieuwe zaak geeft horecagroep Restaurant Company Europe (RCE), waar Beers&Barrels onder valt, een nieuwe invulling aan het opvallende hoekpand aan de Weena. "De afgelopen maanden is ontzettend hard gewerkt om een te gekke nieuwe plek te creëren, waar zowel bierliefhebbers als échte cocktail-lovers zich thuis zullen voelen," vertelt Sandra van Halderen (CEO RCE).

Naast de vele (craft)bieren en cocktails, stelen vooral de met passie bereide gerechten de show op de menu kaart. Denk hierbij aan goedgevulde share platters, smakelijke burgers, roasted chicken en ambachtelijke dry-age vleesgerechten. Geen vleeseter? Gelukkig is er ruime keuze uit lekkere vis, vega en vegan gerechten.

Lees meer over Beers & Barrels!

Tap je eigen biertje Beers Barrels Rotterdam Central Plaza

Chef Quincy

Liefhebber van de Creools-Surinaamse keuken? Breng dan zeker een bezoekje aan de nieuwe zaak Chef Quincy op de Pannekoekstraat!

Als kind had Chef Quincy maar één droom: in de voetsporen treden van zijn tante Norine, de nicht van zijn moeder. Tante Norine deed decennialang de catering op verschillende evenementen en het was altijd een groot succes. Nu is zijn droom werkelijkheid geworden en kookt hij à la tante Norine in zijn eigen zaak.

Op het menu van Chef Quincy staan vlees-,vis- en vegetarische gerechten. Zo smul je hier van gerechten zoals pindasoep, saoto soep en kip kerrie met kokosrijst. En natuurlijk overheerlijke roti en verschillende Surinaamse broodjes.

En handig om te weten: elk gerecht is te verdragen door Hollandse magen!

Had je ook al deze nieuwe hotspots in Rotterdam gezien waar we onlangs over schreven?

Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
7 april 2022
Frontrunner