Logo
Kula Rotterdam cafe door Unfolded
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
20 januari 2022
Frontrunner

Ken jij ze al? Deze nieuwe toffe hotspots in Rotterdam. We houden je graag op de hoogte van alles wat er in de stad gebeurt, waaronder deze leuke openingen. En zeg nou zelf, hoe stoer ben je als je in deze tijd een nieuwe zaak opent? Dan verdien je wat extra aandacht!

Rotonde

Lokale groenten bij Restaurant Rotonde. Dat zegt al een hoop, want bij dit restaurant eet je uit de natuur. Het is een progressief restaurant en wijnbar, met lokaal bereide groenten, granen, peulvruchten, fruit, paddenstoelen en meer. Zo puur mogelijk. Hierbij drink je natuurlijk een heerlijk glas van hun natuurwijn, voor een gezellige avond.

Rotonde vind je aan de Goudsesingel, een paar minuten lopen van het centrum.

Rotonde Rotterdam

Hotel Not Hotel

Een hotel in het centrum die nét wat anders is dan andere hotels. Dat zit namelijk zo: een aantal kunstenaars zijn hier aan de slag gegaan om van dit hotel een waar kunstwerk te maken. Met 36 kamers konden zij hun vrije gang gaan en hebben ze elke kamer en aansluitend, plein, om weten te toveren in een betoverend geheel.

Zo heb je een verticaal zwembad, wat weer aansluit aan het Italiaanse dorp, een Hans en Grietje huis en een huis vol met spiegels.

Hotel not Hotel Rotterdam zwembad

Kula

Kula is echt leuk, want hier ga je heen voor een hele nieuwe beleving. Yogalessen, ademwerk sessies, cacaoceremonies, livemuziek, ‘DIY’ kombucha en ‘Kula Talks’; het kan hier allemaal.

Naast dat dit een plek is voor een rustige geest, is het een plek voor een volle maag. Want in het café eet je op elk moment van de dag gezonde en heerlijke gerechten.

Kula vind je aan de Coolhaven, een kleine detour vanuit het centrum dus, maar zeker de moeite waard!

Kula Rotterdam yogaruimte door Unfolded
Kula Rotterdam cafe door Unfolded
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
20 januari 2022
Frontrunner