Logo
Uniqlo

Deze Japanse keten komt naar Rotterdam!

Uniqlo Rotterdam
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
21 mei 2024
Frontrunner

Goed nieuws! Rotterdam krijgt er een nieuwe hotspot bij, want de bekende Japanse modeketen Uniqlo opent binnenkort haar deuren in onze stad. Wij weten zeker dat veel fashionista's in Rotterdam hier ontzettend blij mee zullen zijn (net als wij!).

Tijdloze basics

Bij Uniqlo draait het allemaal om handige, tijdloze basics in diverse vormen en maten. Ze verkopen producten van goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

Of je nu op zoek bent naar t-shirts, hoodies, rokjes, broeken, hoedjes of tasjes - je vindt het hier allemaal. Misschien dat je Uniqlo's viral bag bijvoorbeeld weleens bent tegengekomen op het internet. Deze simpele tas van 15 euro is beschikbaar in verschillende kleuren, en was razend populair door de functionaliteit en kwaliteit.

Op de voormalige ZARA-locatie

Onlangs is ZARA verhuisd naar een nieuwe locatie, waardoor we nu de grootste ZARA-winkel van de wereld hebben in hartje Rotterdam. Uniqlo zal zich vestigen zich op de voormalige ZARA-locatie op het Binnenwegplein. Op het moment van schrijven zijn ze druk bezig met de verbouwing, dus we moeten nog even geduld hebben! Naar verwachting opent de Uniqlo in Rotterdam in najaar 2024.

Ben jij blij dat Uniqlo naar Rotterdam komt?

Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
21 mei 2024
Frontrunner