Logo
Lijnbaan
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
1 november 2022
Frontrunner

In het hart van Rotterdam Centrum, op de Lijnbaan 117 om precies te zijn, maak je dit najaar kennis met Rotterdamse impact ondernemers. Samen met Voor Goed creëren zij een studio waar je hun producten en diensten kunt ontdekken en waar je kennis maakt met wat impact ondernemerschap nu eigenlijk inhoudt.

De Rotterdamse impact ondernemers maken het verschil. Zij ondernemen namelijk vanuit een maatschappelijk oogpunt en zorgen ervoor dat talenten van mensen worden benut. Op die manier kan iedereen meedoen in de maatschappij.

De producten van de ondernemers, die te zien zijn in de studio, zijn naast duurzaam ook nog eens origineel en bijzonder. Denk aan toffe spijkerjacks van I-F Denim van gerecycled materiaal of prachtige kleden van Fair Fabrics.

Kom langs bij Studio Voor Goed

De ondernemers vertellen je in de maanden november en december graag alles over hun producten en diensten. Hierbij horen ook leuke wekelijkse evenementen, zoals een kledingruil van The Swapshop of een kennismaking met het aardewerk van Rotterdamse klei van Bakkie Trots. Op die manier ervaar je wat impact ondernemerschap betekent. De pop-up studio is tijdelijk open van 1 november tot 24 december 2022.

Over Voor Goed en The Impact Days Rotterdam

Voor Goed is de aanjager van sociaal ondernemerschap in Rotterdam. Zij zijn er voor alle ondernemers die met maatschappelijke en sociale oplossingen bijdragen aan de complexe vraagstukken waar onze stad mee te maken krijgt. Ze houden zich bezig met dienstverlening voor sociaal ondernemers en ondersteuning van MKB’s en corporates die socialer willen ondernemen.

In de jaarlijkse campagne van The Impact Days zetten ze bijzondere ondernemingen in de spotlight. Dit najaar doen ze dat in de vorm van deze pop-up studio op de Lijnbaan.

Openingstijden

Dinsdag, woensdag & donderdag: 10:00-18:00 uur

Vrijdag: 12:00-20:00 uur

Zaterdag: 12:00-18:00 uur

Studio Voor Goed algemene aankondiging 1200 x 900
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
1 november 2022
Frontrunner