Logo
Motel One receptie
Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
12 mei 2023
Frontrunner

Nieuwe restaurants en winkels poppen in Rotterdam Centrum regelmatig uit de grond. Rotterdam staat dan ook bekend als een stad die blijft vernieuwen.

We houden je graag op de hoogte van de nieuwste restaurants, winkels, evenementen en meer. Daarom hebben we deze geweldige nieuwe plekken in Rotterdam Centrum voor je op een rij gezet!

Gassan Diamonds

Gassan Diamonds is een ware specialist in diamanten. Met winkels in Amsterdam werd de diamantair beroemd met de verkoop van dure horloges en extreem luxe juwelen. Nu komen de Amsterdammers naar onze havenstad, maar Feyenoord supporters maak je niet druk: president-directeur Benno Leeser is ondanks zijn roots in de hoofdstad een groot aanhanger van de Trots van Zuid.

Gassan Diamonds' eigen diamant, de Gassan 121, trekt mensen vanuit de hele wereld aan. Dit is namelijk niet zomaar een diamant. 'Normale' diamanten tellen 57 geslepen vakjes, terwijl de Gassan er 121 heeft! Die geslepen vakjes zorgen voor de schittering, die er voor zorgt dat we diamanten zo mooi vinden. Wel super moeilijk om te maken, dus nóg een schepje duurder.

Als je een plek zoekt om sieraden te verkopen, ben je bij Gassan op het juiste adres. Sinds kort begonnen ze met het inkopen en verkopen van pre-owned horloges en sierraden van goede kwaliteit. Dus ook als je er graag flashy uit wil zien, maar niet meer uit wil geven dan nodig is: Gassan Diamonds aan de Meent heeft het.

Friqly Man

Nieuw op de Lijnbaan: Friqly Man. Voor fans van merken als Black Banana's, Off the Pitch en Equalité is dit een waar Walhalla. Te gekke hoodies, trainingspakken, sneakers en nog veel meer streetwear: je vindt het hier.

Met de Lijnbaan heeft Friqly Man natuurlijk een geweldige locatie te pakken. Dus als je in Rotterdam Centrum opzoek bent naar een nieuwe fit: sla Friqly Man zeker niet over. Het vriendelijke en modebewuste personeel helpt je trouwens perfect opweg zodat je met een grote glimlach de Lijnbaan weer opstapt.

Friqly Man voorkant
Friqly Man broeken en shirts en truien

American Eagle

Ook nieuw op de Lijnbaan: American Eagle. Althans, binnenkort nieuw op de Lijnbaan. De winkel die over is gewaaid, of gevlogen natuurlijk, vanuit de VS opent in Rotterdam Centrum haar eerste winkel op Europese grond.

Bij American Eagle shop je vrolijke en kleurrijke tops, broeken, accessoires en meer waar je stijlvol de zomer mee doorkomt. Bij American Eagle shop je ook pre-loved (2e hands) kleding, dat is beter voor het milieu, maar (niet onbelangrijk) ook voor je portemonnee.

American Eagle pre opening voorkant
American Eagle pre opening zijkant

Motel One

Niet heel lang geleden opende design hotel Motel One de deuren op een te gekke locatie! Motel One vinden we namelijk aan de Hoogstraat, pal naast de Laurenskerk en de Markthal. Wie wil er niet wakker worden naast 's werelds grootste indoor markt slash kunstwerk?

Alles draait bij Motel One om design. Het is immers een design hotel. Het interieur is geïnspireerd op de kleuren en vormen van die gigantische Markthal. Bij de Cloud One bar geven de enorme ramen een ongekend uitzicht op de stad, terwijl de kamers veelzijdig en luxe zijn. En nog voor een prikkie ook!

Motel One Bar
Motel One receptie

De nieuwe C&A

Zeventig (!) jaar lang wisten Rotterdammers niet beter dan dat er een groot C&A filiaal aan de Coolsingel stond. Toen plots kwam er het nieuws dat de C&A na al die tijd weg zou gaan. Nou niet helemaal weg dan, maar 40 meter verderop, in het het nieuwe Air Rotterdam gebouw. Ook wel bekend als 'het oude V&D pand'.

Op zaterdag 13 mei om 10.30 wordt de heropening groots gevierd. Kom langs en geniet van een lekker kopje koffie of een verfrissende mocktail. Bij besteding van 39 euro of meer krijg je een te gekke tas én maak je kans op gratis shop te goed.

CA Coolsingel
Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
12 mei 2023
Frontrunner