Logo
Meent Ossip van Duivenbode min

Deze winkel met de mooiste juwelen en exclusieve horloges heeft een plekje gevonden in Rotterdam. GASSAN Diamonds is geopend aan de Meent!

Deze beroemde diamantair uit Amsterdam vond het tijd om uit te breiden. Want naast hun winkel in Amsterdam heeft dit 77-jaar oude familiebedrijf in maart hun winkel aan de Meent geopend.

Vakmanschap voorop

Vakmanschap, bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid - dat is wat je al 77 jaar kan verwachten bij deze juwelier. In 1945 werd het bedrijf opgericht door 'grootvader' Samuel Gassan, toen de kernactiviteit het slijpen van de diamanten was.

Vandaag de dag is GASSAN zoveel meer. Het is - naast dé plek voor diamanten - ook de officiële dealer van meer dan 20 van 's werelds meest prestigieuze juwelenmerken en meer dan 60 van 's werelds meest exclusieve horlogemerken. Daar horen hun eigen merken bij, natuurlijk.

De Meent

Het was dan ook een voor de hand liggende keuze om de nieuwe winkel te openen aan de Meent, waar luxe en toegankelijke winkels elkaar mooi in balans weten te houden. Deze prachtige winkel is vanaf maart 2023 geopend. Dus, ben je op zoek naar een prachtig sieraad of kijk je graag je ogen uit? Breng dan een bezoek aan de nieuwe GASSAN.