Logo
Winkelruimte Sissy Boy Rotterdam Centrum
Kleding en interieur artikelen bij Sissy Boy Rotterdam Centrum
Sissy Boy etalage Rotterdam Centrum
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
16 september 2021
Frontrunner

Heb jij de enorme winkel van Sissy-Boy al gespot in Rotterdam Centrum? Sinds kort staat deze flagship store van wel 1130 vierkante meter op het Binnenwegplein. Hier kan je mooie kleding en woonaccessoires kopen én plaatsnemen in hun lunchroom.

Sissy-Boy, een merk met Nederlandse roots, had al twee flagship stores, namelijk in Den Bosch en Eindhoven. De Rotterdamse vestiging is de derde flagship store van de keten.

Woonaccessoires en kleding

In de winkel verkopen ze prachtige spullen voor in huis. Denk aan servies, handdoeken, kussens en vazen, maar ook eten en drinken zoals thee en grotere woonaccessoires zoals kleden. Verder verkopen ze bij Sissy-Boy ook banken en fauteuils en kun je in deze vestiging stalen van hun stoffen bekijken. Zo stel je zelf jouw droom bank samen!

En voor de fashionista's onder ons: natuurlijk verkopen ze hier ook mooie kleding en verschillende modeaccessoires.

Keukenartikelen Sissy Boy Rotterdam Centrum
Kleden Sissy Boy Rotterdam Centrum

Lunchroom Daily

Op de begane grond van Sissy-Boy kun je plaatsnemen in Lunchroom Daily, binnen of op het ruime terras. Lekker als het zonnetje schijnt. Dus heb je even een break nodig na al dat geshop? Dan kan je hier neerploffen voor een lekker ontbijt, lunch of een kop koffie. Genieten!

Lunchroom Sissy Boy Rotterdam Centrum
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
16 september 2021
Frontrunner