Logo
Time to shop

Hier koop je de mooiste horloges in Rotterdam Centrum

Cartier horloges schaap citroen
IWC Boutique Rdam 003
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
28 augustus 2023
Frontrunner

Ben je op zoek naar een mooi horloge tijdens je dagje shoppen in Rotterdam Centrum? Dan ben je aan het juiste adres, want ons centrum zit vol met de mooiste juweliers waar ze zowel betaalbare als luxe horloges aanbieden. In dit artikel nemen we je mee door het centrum!

IWC Schaffhausen

IWC Schaffhausen, de Zwitserse fabrikant van super-de-luxe horloges, heeft een prachtige boetiek op de Kruiskade. Dit is de eerste locatie van Europa met IWC's vernieuwde concept met immersive indeling waarin belangrijke aspecten van het merk, zoals de technische expertise en de materiaalkennis, naar voren komen.

In de 124 vierkante meter grote winkel zijn een aantal speciale elementen terug te vinden die de harten van horloge liefhebbers sneller zullen doen kloppen. Zo vind je in de winkel touchscreen panelen, waarop alle informatie over alle horloges in alle hoeken van de boetiek te vinden is.

Ook is het op deze schermen mogelijk om te bekijken op welke manieren je een horloge kan personaliseren. IWC kijkt er naar eigen zeggen naar uit om via deze persoonlijke winkelervaring de rijke geschiedenis van het merk te delen en de collectie te introduceren in de Havenstad maar ook ver daarbuiten.

IWC Boutique Rdam 003

Siebel Juweliers

Voor een fijn horloge hoef je niet ver, want in de Koopgoot word je omver geblazen met juweliers waar ze prachtige horloges aanbieden. Een daarvan is natuurlijk Siebel Juweliers; de winkel die alles heeft als het gaat om sieraden. Kettingen, oorbellen, ringen én natuurlijk mooie klokken.

Bij Siebel vind je horloges van o.a. de luxe merken Frederique Constant en Alpina. Wist je ook dat ze hier horloges (en sieraden) repareren? En mocht je batterij vervangen moeten worden, doen ze dat ook gewoon!

Schaap & Citroen

Een winkel die absoluut niet mag ontbreken als je van horloges houdt, is natuurlijk Schaap & Citroen. Een iconische winkel waar iedere horlogeliefhebber z'n ogen uitkijkt.

Verschillende luxe merken hebben hier een plek gekregen om hun klokken aan te bieden, maar een die niet mag ontbreken is natuurlijk de Rolex. Het is dan ook hetgeen dat deze juwelier al sinds 1888 zo bijzonder maakt: hun prachtige collectie Rolex horloges en vakmanschap als het aankomt op deze bijzondere klokken.

Schaap en Citroen voorzijde Kruiskade
Cartier horloges schaap citroen

Swatch

Heb je graag wat kleur aan je pols hangen? Dan moet je naar de Swatch winkel in de Koopgoot. In deze lichte en uitnodigende winkel shop je horloges in elke kleur van de regenboog. Natuurlijk kan je kiezen voor de klassieke modellen, maar houd ook goed de nieuwe collecties in de gaten voor een uniek klokje. Wat Swatch nog leuker maakt, zijn natuurlijk de vriendelijke prijzen.

Swatch horloge

Lucardi

Steken we over bij de Swatch, dan lopen we direct bij Lucardi naar binnen. Een winkel die niet is weg te denken uit de Koopgoot, want deze herkenbare paars-witte letters staan gelijk aan sieraden en horloges voor een goede prijs.

Er zijn horloges voor dames, herenhorloges en ook een ruim assortiment kinderhorloges. Denk aan merken als Pulsar en Casio, perfect om jezelf of iemand anders cadeau te doen.

Plaza Juweliers

De Plaza Juwelier vind je, logischerwijs, in Central Plaza! Een mooi stukje van onze stad, waar je vanuit Centraal Station zo tegenaan loopt. Bij Central Plaza verkopen ze horloges van verschillende luxe merken, zoals Hugo Boss, DKNY, Tommy Hilfiger, Seiko en meer. Mocht je een mooi bijpassend sieraad zoeken, dan zit je hier ook goed.

Central Plaza Hanna Owusu 2
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
28 augustus 2023
Frontrunner