Logo
Munie Co 1 min
Munie Co Koopgoot 2 min
Noah profielfoto
Geschreven door Noah Vink
1 november 2023
Frontrunner

There’s a new kid in town: Munie & Co heeft een gloednieuwe zaak in de Koopgoot geopend. Hier kom je voor exclusieve sneakers en streetwear.

Maar ook voor cadeaus kun je hier terecht: wat dacht je van kaarsen in de vorm van je favoriete sneaker? Of sieraden waarmee je een blijvende herinnering geeft? Lees meer over deze toffe nieuwe winkel.

Rust & design

Community is the new cooperation, dat is de tagline van Munie & Co in de Koopgoot. Het is de tweede winkel na de winkel die in 2021 opende in de Westfield Mall. De winkel straalt rust en design uit, terwijl de items de show stelen. Merken zoals Nike Jordan, Supreme en Adidas Yeezy zijn vertegenwoordigd, maar ook lijnen van lokale makers over de hele wereld hangen in de winkel. Munie & Co heeft ook een eigen lijn: Munyé Originals.

Munie Co 1 min
Munie Co 2

Ervaar het zelf

Het doel van oprichter Omar Munie is om een unieke winkelervaring te creëren die streetwear toegankelijk maakt voor iedereen. Munie&Co selecteert items die de rijke mix van gemeenschap, cultuur en afkomst representeren. Wil je het zelf ervaren? Je vindt de nieuwe winkel van Munie&Co in de Koopgoot: Beurstraverse 117, Rotterdam.

Noah profielfoto
Geschreven door Noah Vink
1 november 2023
Frontrunner