Logo
Hier moet je zijn

Gezellige winkelgebieden in Rotterdam Centrum

Koopgoot bovenaanzicht 2 Koopgoot bovenaanzicht Guido Pijper

De meeste winkelgebieden liggen in Rotterdam Centrum. Vanaf Centraal Station loop je richting het centrum langs de Lijnbaan en even verderop vind je de Koopgoot. Deze winkelgebieden zijn allebei een must-visit tijdens je shopdagje in Rotterdam.

Ben je ook op zoek naar de wat apartere en kleine winkels? Bezoek dan zeker de zijstraten, zoals de Oude Binnenweg en de Pannekoekstraat. Hieronder nemen wij je mee naar gezellige, Rotterdamse winkelgebieden!

Lijnbaan Rotterdam

Misschien wel de bekendste winkelstraat van Rotterdam: de Lijnbaan. Dit kloppende Rotterdamse winkelhart staat nooit stil en bruist van de energie. Het was de eerste winkelpromenade in Nederland én de eerste autovrije winkelstraat van Europa! Je vindt er alle grote en bekende winkelketens bij elkaar. Van internationale merken als H&M en Zara tot de oer-Hollandse HEMA en de Bijenkorf.

Lijnbaan logo centrum
De Lijnbaan in de lente!
Ljnbaan1
Bezoek de Lijnbaan
Ontdek dit winkelhart van Rotterdam!

Koopgoot Rotterdam

De Koopgoot is een begrip en absoluut de moeite waard tijdens een bezoek aan Rotterdam. Zodra je metrostation Beurs uitstapt, loop je zo dit aantrekkelijke winkelgebied in. De verdiepte winkelpassage, die officieel de naam ‘Beurstraverse’ draagt, loopt dwars onder de Coolsingel door. Je vindt er de wereldberoemde ketens, maar ook toffe pop-up stores en leuke cadeauwinkels. Voor ieder wat wils dus!

Koopgoot bovenaanzicht 2 Koopgoot bovenaanzicht Guido Pijper
De gezellige Koopgoot in Rotterdam.
Koopgoot
Naar de Koopgoot
Ontdek alle winkels in de wereldberoemde Koopgoot!

Kruiskade Rotterdam

Van chique parfumwinkels tot hippe Indonesische eettentjes; de Kruiskade in Rotterdam is een echte smeltkroes van culturen, waar ze precies weten hoe je geniet van het leven. Dit is de plek waar je prachtige (designer) items koopt, een veelheid aan culturen ontmoet en waar je kunt rekenen op service met een glimlach.

Kruiskade
Kruiskade Rotterdam
Neem een kijkje op de Kruiskade
Ontdek alle winkels op de Kruiskade!

Karel Doormanstraat Rotterdam

Parallel aan de Lijnbaan ligt de Karel Doormanstraat. Deze winkelstraat staat bekend om z’n brede trottoir en de vele leuke winkels en restaurants. Dit maakt de Karel Doormanstraat een heerlijke plek om te shoppen. Zo kun je er bij COS terecht voor sobere, minimalistische kledingstukken van hoge kwaliteit. En als designliefhebber sla je zeker je slag bij de Iittala Outlet.

Karel Doornmanstraat
Hier vind je de Karel Doormanstraat!

Welk winkelgebied in Rotterdam is jouw favoriete shop bestemming?

Meer #Winkelen