Logo
Biergarten
Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
24 maart 2023
Frontrunner

Een lekker 'drankje doen' in Rotterdam Centrum? Van een ijskoud biertje tot smaakvolle cocktail - in onze stad is er voor iedereen wel een plek om heerlijk te genieten van je weekend, de after work borrel of een verjaardag.

Genieten van het pittoreske uitzicht van de Oude Haven, de bruisende sfeer van het Stadhuisplein en de Coolsingel of de gezelligheid van de artistieke Witte de Withstraat? Wij helpen je graag een keuze te maken!

Biergarten

Wat is er beter dan genieten van een heerlijk drankje in de zon? Bij Biergarten hebben ze gezorgd voor de ideale plek om met een zonnebril op te genieten van een lekker koud pilsje.

Bij Biergarten zit je aan een van de tafels met heaters 's avonds trouwens ook nog heerlijk, terwijl 's middags je écht van de zomer geniet op de 'tribune'. Een gigantische trap gevuld met kussentjes waar je de hele dag met je toet in de zon zit.

Bij biergarten kan je trouwens ook heerlijk eten. Er is een menu vol met borrelhapjes en gerechten geïnspireerd op de keuken van de zuidelijke staten van Amerika.

Biergarten

Stalles

Speciaalbier, whisky, pizza's en gezelligheid. Dit is een korte samenvatting van Stalles. Bij dit café op de oergezellige Nieuwe Binnenweg kom je een drankje doen, terwijl binnen no time ook nog een heerlijke pizza voor je wordt gemaakt.

Een ander kenmerk van Stalles is de enorme hoeveelheid whisky en speciaalbier. Ik zal ze niet allemaal opnoemen, want dan ben ik morgen nog bezig, maar de kans is groot dat jouw favoriete biertje of whisky op de kaart staat. Het dient natuurlijk ook als ideale plek om eens wat nieuws te proeven.

Benieuwd naar meer oergezellige cafés in Rotterdam? Die vind je via onderstaande button!

Baek

Een heerlijk drankje kan je ook doen bij Baek, op de hoek die kleur geeft aan de soms wat grauwe Blaak. Hier serveren ze een heerlijk (speciaal) biertje van de tap of in een fles, geweldige wijntjes en natuurlijk cocktails.

De sfeer bij Baek is lekker informeel en in het weekend is het altijd stampvol. Ook voor een leuk feestje kan je bij eigenaar slash barman Joost altijd terecht. Zo is er elke week een pubquiz waar teams strijden om de felbegeerde eerste plek. En dit allemaal ter je trouwens ook nog eens heerlijk eet bij Baek!

Baek hamburger Rotterdam

Kade 4

Voor sommigen wekelijkse kost en voor anderen een uitzondering: een drankje doen bij de Oude Haven. Dit gezellige stukje Rotterdam is eigenlijk gewoon perfect voor een avondje met vrienden. Een prachtig uitzicht op het water, een lekker drankje in je hand, heaters die flink staan te loeien of een zonnetje op je gezicht. Bij Kade 4 heb je het allemaal.

Oude haven terras 2014 ️ Jan Bijl
Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
24 maart 2023
Frontrunner