Logo
Broodjes, panini's en meer!

4x een snelle en lekkere lunch op Binnenwegplein in Rotterdam

Picobello Fresh
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
30 juni 2023
Frontrunner

Voor een makkelijke en lekkere lunch ga je naar de kiosken op het Binnenwegplein. Direct als je metrostation Beurs verlaat en het winkelgebied inloopt, word je verwelkomt door de lekkere broodjes, tosti's, panini's en smoothies.

Lust jij wel een snack of lekkere lunch tijdens het shoppen? Lees dan hier wat je kan verwachten!

Tosti House

Tegenover de ingang van Donner en vlakbij metrostation Beurs haal je een overheerlijke, goed belegde tosti.

Hier hebben ze alle soorten tosti's die je je maar kunt bedenken. Bestel bijvoorbeeld een simpele tosti met kaas. Of wil je liever iets eleganters en ga je voor de tosti met mozzarella en zongedroogde tomaat of een tosti met brie, honing en cashewnoten?

Eet 'm lekker op aan een van de tafeltjes of eet 'm lekker op tijdens het window shoppen.

Tosti House Rotterdam
Tosti House Binnenwegplein

Trattoria Panini

Ze staan hier vaak al in de rij, want de panini's hier zijn om je vingers bij af te likken. Deze echte Italiaanse ciabatta's worden door dit familiebedrijf op authentieke wijze gemaakt.

Elke dag weer kneden ze in eigen keuken deegballen, die worden gevormd en gebakken tot pizza’s en ciabatta’s. Verse pesto wordt zelf gemaakt en de broodjes worden met zorg belegd.

Op zoek naar meer inspiratie voor een broodje voor onderweg? Lees dan ons artikel met de lekkerste broodjes in Rotterdam Centrum to go!

Trattoria Panini Rotterdam Centrum De Maas Meisjes
De Falafel

De Falafel

Voor heerlijke falafel ga je natuurlijk naar De Falafel. Dat kan niet missen met zo'n naam. Hier bestel je een lekkere pita met verschillende toppings. Deze kan je natuurlijk op een bankje in het winkelgebied opeten, maar zoals onze Frontrunner Thijs al tipte in zijn artikel over leuke to-go plekken, is de Leuvehaven op loopafstand en daarmee de ideale plek om in de zon van te genieten mét mooi uitzicht.

Picobello Fresh

De plek die je misschien eerst herkende aan de kisten vol met fruit en groenten, is omgetoverd tot een mooie broodjeszaak met verse smoothies! De kiosk tegenover de Van Haren is nu een plek met een mooie houten toonbanken en groen gekleurde muren, waar je tijdens je lunch verse broodjes, panini's en smoothies haalt. Ook leuk om eens te proberen is hun pinsa, ook wel een luxe pizza met een iets ander soort deeg.

Picobello Fresh
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
30 juni 2023
Frontrunner