Logo
Entree van de stad

4x Een hapje eten in Central Plaza

Central Plaza Hanna Owusu 4
Central Plaza Hanna Owusu 1
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
24 juli 2023
Frontrunner

Central Plaza wordt ook wel de entree naar het winkelgebied genoemd. Naast de leuke winkels die je hier vindt, is het ook een ideale plek voor een heerlijke maaltijd.

Perfect als je in een van de torens aan het Weena werkt, of wanneer je wat brandstof nodig hebt voordat je komt shoppen in Rotterdam Centrum. Lees mee welke toppers zijn gevestigd in het Central Plaza.

The Gallery Kitchen

Loop je Central Plaza in vanaf het station, dan zie je al snel The Gallery Kitchen. Terwijl jij ontspannen geniet van de huiselijke sfeer, kun je uren kijken naar alle mensen die zich van en naar het station haasten.

Schuif aan voor een uitgebreid ontbijt menu met verschillende ei gerechten, ontbijt planken en de overheerlijke shakshuka. Liever een lunch? Denk dan aan luxe belegde broodjes, salades, verse soepen en pasta. In de avond kun je hier terecht voor heerlijke gerechten en een glas wijn. Als kers op de taart kun je hier ook nog eens iets bestellen van de nieuwe borrelkaart. Genieten!

The Gallery Kitchen Rotterdam Central District
The Gallery Kitchen balie Central Plaza Rotterdam

Miso Sushi

Bij Miso Sushi geniet je volgens een all-you-can-eat concept. Geen vreetschuur, maar heerlijke sushi rolls die tot in de details zijn verzorgd. Je betaalt hier een vaste prijs voor de all-you-can-lunch (12:00 tot 17:00 uur), of de all-you-can-dine (17:00 tot sluitingstijd).

Wat de beleving afmaakt, is het interieur. De traditionele elementen, gemixt met een westers design, vallen gelijk op. Zo springt de enorme muurschildering in het hoog, waarop twee sumoworstelaars staan afgebeeld. De houten dakjes, lampen en muren geven daarnaast het ultieme Japanse design gevoel.

Miso Sushi Rotterdam 1
Miso Sushi Rotterdam 2

Vapiano

Misschien geen verborgen parel, maar wel een ideale keuze na een lange dag shoppen. Bij Vapiano in Central Plaza heb je namelijk binnen no time een flinke bak carbs voor je neus. Bestel wat lekkers te drinken erbij, zet de zware tassen vol kleding naast je neer en geniet van je Italiaanse maaltijd!

‘Misschien geen verborgen parel, maar wel een ideale keuze na een lange dag shoppen.’
#RotterdamCentrum

Beers & Barrels

Dit unieke concept is er een die je niet mag missen. Bij Beers & Barrels tap je namelijk je eigen biertje! Denk aan taptafels, kleinere tapbooths, dry-agekasten en een barrel room. Een leuke, intieme setting om het weekend in te luiden met je vrienden of collega's.

Naast de vele (craft)bieren (en cocktails), stelen vooral de met passie bereide gerechten de show op de menu kaart. Denk hierbij aan goedgevulde share platters, smakelijke burgers, roasted chicken en ambachtelijke dry-age vleesgerechten. Geen vleeseter? Gelukkig is er ruime keuze uit lekkere vis, vega en vegan gerechten.

Eten en drinken beers barrels central plaza
Tap je eigen biertje Beers Barrels Rotterdam Central Plaza
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
24 juli 2023
Frontrunner