Logo
Gyoza's in Plaza

Miso Sushi in Central Plaza Rotterdam

Miso Sushi Rotterdam 1
Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
11 juli 2023
Frontrunner

Het Central Plaza, ook wel gezien als de entree van het winkelgebied in Rotterdam Centrum, heeft ontzettend veel te bieden. Zo ook Miso Sushi!

Miso Sushi is een restaurant waar ze het beste van de Japanse-, maar ook andere Aziatische keukens serveren. In dit artikel alles over deze Aziatische parel in het Central Plaza.

Sumoworstelaars aan de muur

Het interieur valt gelijk op: traditionele elementen zijn gemixt met een westers design. Zo springt gelijk de enorme muurschildering in het hoog, waarop twee sumoworstelaars staan afgebeeld. De houten dakjes, lampen en muren geven daarnaast het ultieme Japanse design gevoel.

Miso Sushi Rotterdam 1
Miso Sushi Rotterdam

All-you-can-eat

Bij Miso Sushi geniet je volgens een all-you-can-eat concept. Geen vreetschuur, maar heerlijke sushi rolls die tot in de details zijn verzorgd. Je betaalt hier een vaste prijs voor de all-you-can-lunch (12:00 tot 17:00 uur), of de all-you-can-dine (17:00 tot sluitingstijd).

Lunch bij Miso Sushi

De lunchkaart bestaat uit 91 kleine gerechtjes. Ga voor de klassieke sushi's zoals de maki's, temaki's of sashimi. Of ontdek de miso-pokébowl: een piepkleine pokébowl met rijst!

Verder is er een keuze uit diverse gefrituurde gerechten zoals chicken wings, ebi en gyoza's. Ook is er de keuze voor een heerlijke noedelsoep met bijvoorbeeld rundvlees of kip, en verse gerechten van de grill, zoals yakitori, gegrilde champignons of gegrilde courgette. Nog ruimte voor een toetje? Kies voor de fried banana's!

Diner bij Miso Sushi

Bij het diner is de keuze nóg groter. Je hebt hier namelijk keuze uit honderdvijftien kleine gerechten! Natuurlijk vallen daar de klassieke sushi rolls onder, alleen bij het diner zijn dat er net wat meer. Ook bij de gefrituurde gerechten is er een stuk ruimere keuze, zo heeft bijvoorbeeld de ebi tempura zijn weg naar de menukaart gevonden!

Tot slot biedt het diner verschillende grote stukken gegrilde vlees of vis, zoals makreel, zalm, biefstuk en lamsvlees.

Miso Sushi Rotterdam 2

Openingstijden Miso Sushi

Maandag: 12:00 - 22:00 uur

Dinsdag: 12:00 - 22:00 uur

Woensdag: 12:00 - 22:00 uur

Donderdag: 12:00 - 22:00 uur

Vrijdag: 12:00 - 22:00 uur

Zaterdag: 12:00 - 22:00 uur

Zondag: 12:00 - 22:00 uur

Kom langs bij Central Plaza en geniet van een avond gevuld met gezelligheid én sushi!

Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
11 juli 2023
Frontrunner