Logo
De keuze is reuze

Lunchen in Rotterdam Centrum

Broodje Q Rotterdam 2

Op zoek naar een plek om lekker te lunchen tijdens je bezoek aan Rotterdam Centrum? Dan helpen we je graag op weg. Het centrum zit namelijk vol met de leukste restaurants, of je nou op zoek bent naar een lekker broodje, een snelle snack of een warme gezonde maaltijd.

Broodjes in Rotterdam Centrum

Een makkelijke én lekkere oplossing als je op zoek bent naar een lunch, is een broodje. Natuurlijk hebben we het niet over een simpele boterham met pindakaas, maar een goed belegd, warm afgebakken broodje, belegd met de lekkerste combinaties aan ingrediënten.

Of je nou kiest voor een gezonde avocado sandwich of een Italiaanse ciabatta, in Rotterdam Centrum haal je op bijna elke hoek wel een lekker vers bolletje.

Broodje Q Rotterdam 1

Een gezonde lunch in Rotterdam Centrum

Voor jou geen patatje van de Bram? Maar liever een rijk gevulde salade, of een ander lekker gerecht vol met groentes? Er zijn in Rotterdam Centrum een aantal plekken waar je heerlijk guilt-free kan lunchen. Wat dacht je bijvoorbeeld van gluten-, suiker- en lactosevrij lunchen bij SUE?

Lees ons artikel en kijk of er iets bij zit wat je aanspreekt!

Sajoer ontbijtje rotterdam

Poké bowl voor lunch in Rotterdam Centrum

Ben je soms de Hollandse standaard boterhammen zat? Waarom niet een poké bowl eten voor de lunch? In het centrum zit het vol met overheerlijke poké bowl hotspots, waar ze dit Hawaïaanse gerecht helemaal onder de knie hebben. Kies voor een lekkere basis met zalm, kip of tofu en voeg de groentes en sausjes toe die jou lekker lijken.

Benieuwd waar je moet zijn? Lees ons artikel met de leuke poké bowl plekjes in Rotterdam Centrum hieronder.

Hawaii Poke Bowl Rotterdam

Leuke to-go lunch plekken in Rotterdam Centrum

Ben je onderweg en heb je geen tijd om plaats te nemen in het restaurant? Misschien omdat je geen tijd wilt verliezen tijdens het shoppen, of omdat je onderweg bent naar je werk of een les. Wat het ook is, in Rotterdam kan je gelukkig ook je favoriete lunch gewoon afhalen.

Inspiratie nodig? Lees ons artikel met leuke to-go lunch plekken in Rotterdam Centrum hieronder.

De Falafel
Bas Bakt