Logo
De Doelen Schouwburg Rotterdam Centrum
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
3 februari 2024
Frontrunner

Al eerder deelden we een aantal leuke tips voor Valentijnsdag date ideeën. Een tip die echt niet mag ontbreken, is een bezoekje aan De Doelen. Want ook dit jaar, op 14 februari, voorzien ze ons in een liefdevol Valentijnsprogramma.

Rollaganza Love Affair

Voor iedereen die wel van een actieve date houdt, is er de Valentine's Skate Soiree. Een avond rollerskaten in de Grote Zaal van De Doelen. Hoe tof is dat? Verwacht een avond vol met jaren ‘80 soul & funk en hedendaagse deep- & soulful house, een uitgiftebalie met huurskates en topcoaches voor beginnende dansers.

Haal hier je tickets!

Valentijnsconcert: Lahav & Chen

Doe je het liever iets rustiger aan? Dan organiseert het Rotterdams Philharmonisch Orkest een avond gevuld met prachtige muziek. Tijdens dit concert staat de muziek in het teken van verlangen, vertwijfeling, verrukking. De liefde zal de hele avond voelbaar zijn!

Koop hier een (of twee) kaartjes voor een avond vol met muziek en liefde.

Meer concerten en evenementen

Mocht je jouw Valentijnsdate nou gepland hebben in het weekend? Geen nood, ook dan staan er genoeg mooie gebeurtenissen op je te wachten in De Doelen. Bekijk het hele programma via onderstaande link en verras je date met een muzikale avond!

Vier de liefde bij De Doelen
Een onvergetelijke en muzikale avond samen met je date.
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
3 februari 2024
Frontrunner