Logo
Ben jij erbij?

Koop je tickets voor de European Para Championships

EPC 2023 Cycling Skyline

De kaartverkoop voor de European Para Championships (EPC) is gestart! Bezoek dit unieke topsportevenement waarin de beste atleten van tien paralympische sporten strijden om de Europese titels. Lees verder om te ontdekken waar je kaarten koopt dit evenement van 8 tot en met 20 augustus 2023.

Een dagkaart, waarmee je alle sporten in Rotterdam Ahoy kunt bezoeken, kost € 7,50. De buitenlocaties en de ‘city center courts’ in het hart van Rotterdam, zijn gratis toegankelijk voor publiek.

Toernooidirecteur Jeroen Straathof: "Dit is een uniek evenement dat voor het eerst in Europa georganiseerd wordt. Met Ahoy als hoofdlocatie, maar ook diverse center courts in het centrum van Rotterdam, brengen we de sport naar de mensen toe. Door het gezamenlijk organiseren van tien Europese kampioenschappen kunnen we meerdere sporten een topsportplatform bieden. Ik nodig dan ook iedereen uit om deze geweldige atleten aan te komen moedigen komende zomer."

Gratis toegang tot de City Center Courts

Heb je een dagkaart van €7,50 bemachtigd? Die geeft je toegang tot alle sporten in Ahoy, op basis van beschikbaarheid. Jouw voorkeur voor de sport die je het liefst wilt zien, kan je bij aanschaf van je ticket aangeven. De wedstrijden op de buitenlocaties en city center courts, zoals de boccia- en rolstoeltennisfinales op het Schouwburgplein en de finales van para archery op de Kop van Zuid, zijn gratis toegankelijk voor de toeschouwers.

EPC 2023 Archery Kop van Zuid

Wedstrijden binnen tien parasporten

Maar liefst tien parasporten komen aan bod tijdens de European Para Championships. Zo zullen we spannende wedstrijden zien binnen de sporten para cycling, para archery, para badminton, wheelchair tennis, boccia, goalball, wheelchair basketball, para judo, shooting para sport en para taekwondo.

Naast de strijd om de Europese titel wordt bij een aantal sporten ook gestreden voor kwalificatiepunten in aanloop naar de Paralympische Spelen 2024 in Parijs. Het evenement wordt een vast onderdeel van de parasport-kalender, en keert elke vier jaar terug in een grote Europese stad.

Ticket verkoop

De tickets zijn officieel in de verkoop! Koop jouw kaartje via de link hieronder en beleef een inspirerende dag met de absolute top van de paratopsport.

EPC 2023 Cycling Skyline
Tickets EPC
Koop jouw kaartje hier voor de EPC 2023 hier!