Logo
Five Day Deals

De beste deals scoren in Rotterdam Centrum!

Five Day Deals Rotterdam Centrum
Koopgoot kerstverlichting Guido Pijper
Korte Lijnbaan Rotterdam Centrum
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
18 november 2022
Frontrunner

Het is bijna november en dat betekent: de Five Day Deals in Rotterdam Centrum! Van woensdag 23 november t/m zondag 27 november shop je met geweldige kortingen én leuke acties in de havenstad.

In Rotterdam Centrum doen we meer dan Black Friday! Vijf dagen lang scoor je toffe deals en zijn er allerlei leuke activiteiten in de winkels. Skip de hectiek van Black Friday en doe je inkopen dus vooral op je eigen moment tijdens de Five Day Deals. Wil je rustig shoppen? Kom dan lekker in de ochtend. Lees snel verder voor meer informatie!

Geweldige kortingen en leuke acties

Veel winkels in Rotterdam Centrum doen mee met de Five Day Deals. Van woensdag tot en met zondag kun je terecht voor allerlei leuke kortingen en activiteiten. Je hebt dus alle tijd om het perfecte cadeau voor de feestdagen te scoren!

Kortingen in Rotterdam Centrum

Kan jouw lichaam wel een boost gebruiken? Bij Get a Drip in Central Plaza krijg je tijdens de Five Day Deals 20% korting op de vitamine infusen en injecties! Houd er rekening mee dat ze op zondagen gesloten zijn, ook tijdens de Five Day Deals dagen.

Daarnaast vinden we meer dikke kortingen in onze favoriete winkels. Shoppen voor nieuwe kleding? De Bijenkorf biedt kortingen tot 30%, The Sting, Costes en Cotton Club bieden tot 50% aan, Hollister biedt tot 50% korting en de Only winkel tot 25%.

Voor nieuwe schoenen kan je met 20% korting shoppen bij Axi Schoen, met 40% korting bij Van Lier en met 30% korting bij ECCO.

Ook winkels als Prenatal biedt 20% op fashion en accessoires, Pandora biedt 20% korting en bij de Simon Lévelt aan de Meent ontvang je bij je, aankoop van 500 gram koffie bonen, een leuke duurzame verrassing.

Zit jouw favoriete winkel er niet bij? Check dan even hun website voor mooie kortingen!

Meer korting

Beginnen je vingers te kriebelen en wil je graag weten wat voor acties je nog meer kunt verwachten tijdens de Five Day Deals? Houd dan deze pagina in de gaten voor de leuke deals en toffe instore belevingen in de Rotterdamse winkels.

Extra openingstijden tijdens de Five Day Deals

Tijdens de Five Day Deals shop je woensdag tot en met zondag tot 19:00 uur. Een aantal winkels zijn op die dagen zelfs langer geopend. Op vrijdag is er een extra lange koopavond tot 22:00 uur.

Koopgoot bovenaanzicht 2 Koopgoot bovenaanzicht Guido Pijper
Onbezorgd shoppen
De reguliere openingstijden in Rotterdam Centrum
Five Day Deals Rotterdam Centrum

Reizen naar Rotterdam Centrum tijdens de Five Day Deals

Weet jij al hoe je naar Rotterdam Centrum reist tijdens de Five Day Deals? Als je lekker snel en zonder vertraging naar de stad wil reizen, dan is het openbaar vervoer natuurlijk een uitstekende optie. Of pak de fiets en parkeer bij een van de fietsstallingen in Rotterdam.

Kom je liever met de auto? Kom dan rustig shoppen in de ochtenden en maak gebruik van de handige parkeerdeals. Het is altijd fijn om goed voorbereid de weg op te gaan, dus hieronder lees je alvast waar je je auto kan parkeren tegen een mooie prijs tijdens de Five Day Deals.

Interparking Markthal of Lijnbaan

Reserveer vooraf online je parkeerplek bij Interparking Markthal of Lijnbaan en bespaar op parkeerkosten. Zo kun je de hele ochtend parkeren tussen 08:00 en 12:00 uur voor slechts € 5,- met Early Shopping Parking.

Deze actie geldt van 1 november tot 1 januari.

Garage Schouwburgplein

In de garage van Schouwburgplein parkeer je tijdens de Five Day Deals tussen 10:00 en 14:00 uur voor slechts €1,00 euro per uur. Het is niet nodig om een reservering te maken; iedereen die op die dagen parkeert in het tijdvak krijgt automatisch de korting.

Fietsers Rotterdam
Gezellig op de fiets
Hier vind je de fietsenstallingen in Rotterdam Centrum
Tijdlijn Five Day Deals
Fietsers Rotterdam

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes rondom de Five Day Deals? Volg dan onze Facebook en Instagram pagina en houd deze pagina in de gaten.

Doe alvast inspiratie op en bekijk onze artikelen over winkelen in Rotterdam! Wil je bijvoorbeeld cadeautjes inslaan voor de feestdagen, shoppen voor nieuwe schoenen of duurzame winkels ontdekken? Dat kan allemaal in hartje centrum.

Skins Rotterdam 10
Klaar voor de feestdagen
Ontdek leuke cadeauwinkels in Rotterdam Centrum!
Love the City Kruiskade Rotterdam Centrum
Lijnbaan kerstsfeer Rotterdam Centrum
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
18 november 2022
Frontrunner