Five Day Deals De beste deals scoren!

Geschreven door Lisanne van Beurden
Frontrunner

Dit jaar is er geen Black Friday in Rotterdam, maar iets beters! Van woensdag 24 november tot zondag 28 november kun je namelijk de beste deals shoppen tijdens de Five Day Deals in Rotterdam.

Zo voorkomen we drukte op één dag en kan je op een eigen gekozen moment je slag slaan. Dus skip de hectiek en doe je inkopen tijdens de rustige uren! Tijdens de Five Day Deals zijn er natuurlijk allerlei leuke kortingen en acties in de Rotterdamse winkels.

Maak kans op een hotelovernachting in het Hilton

Ben je al vroeg uit de veren en ga je winkelen in Rotterdam Centrum voor 12:00 uur? Dan maak je kans op een luxe hotelovernachting in het Hilton voor twee personen inclusief ontbijt!

Hoe maak je kans? Bewaar je bonnetje en lever deze in via info@rotterdamcentrum.nl onder vermelding van 'Kom Vroeg Winactie'. De winnaar wordt op dinsdag 30 november bekend gemaakt. Bekijk hier de actievoorwaarden.

In het Hilton verblijf je in het centrum van de stad met bezienswaardigheden, restaurants, winkels en kantoren binnen loopafstand. En natuurlijk slaap je hier als een roosje in een van de comfortabele kamers.

Hapje eten in het hotel? Dat kan in het altijd gezellige restaurant Jaq, waar altijd een hoop lekkers op tafel staat om samen te delen. Met het all day concept kan je hier de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen, of je nou komt lunchen of dineren.

Suite in het Hilton Rotterdam.
Restaurant Jaq in het Hilton.

Parkeren in Rotterdam tijdens de Five Day Deals

Tijdens de Five Day Deals zijn er allerlei handige parkeerdeals! Het is altijd fijn om goed voorbereid de weg op te gaan, dus hieronder lees je alvast waar je je auto kan parkeren tegen een mooie prijs tijdens de Five Day Deals.

Interparking Markthal of Lijnbaan

Reserveer bijvoorbeeld van tevoren een parkeerplek bij Interparking Markthal of Lijnbaan en bespaar tot wel 50% korting op parkeerkosten. Zo kun je de hele ochtend parkeren tussen 08:00 en 12:00 uur voor slechts € 5,- met Interparking Nederland Early Shopping Parking. Deze actie loopt door tot 9 januari 2022.

Q-Park Koopgoot, Weena of Bijenkorf

Een andere mogelijkheid is 3 uur parkeren in Q-Park in de Koopgoot, Weena of Bijenkorf tijdens daluren (tussen 09:00 en 12:00 uur) voor €6,-. Deze actie loopt tot en met 31 december 2021.

Garage Schouwburgplein

In de garage van Schouwburgplein parkeer je tijdens de Five Day Deals tussen 10:00 en 14:00 uur voor slechts €1,00 euro per uur. Ga naar parkeren.reserveren.rotterdam.nl en reserveer jouw plek!

Q-Park Schiecentrale

Of parkeer je auto aan de rand van de stad en ga verder met de scooter of fiets! Bij Q-Park Schiecentrale kan je namelijk gebruik maken van Park+GO met 40% korting! Reserveren? Dat kan via q-park.nl/parkgo.

Vervroegde openingstijden op 26 november

De Rotterdamse winkeliers willen dat zoveel mogelijk mensen kunnen profiteren van de leuke acties en kortingen. Daarnaast is het natuurlijk handig om de klanten zoveel mogelijk over de dag te verspreiden om zo drukte te vermijden. Daarom gaan veel steeds meer winkels vroeger open op vrijdag 26 november!

Zo gaan o.a. de Media Markt, Hema, Ici Paris en de Bijenkorf al om 08:00 uur open op 26 november. Verder gaan de Van Haren, Kruidvat, TK Maxx, The Sting, Cotton Club, Douglas en G-Star al om 09:00 uur open op 26 november. Tot slot opent JD de deuren om 09:30 uur.

Houd deze pagina in de gaten voor meer winkels die vervroegd open gaan op 26 november.

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes rondom de Five Day Deals? Volg dan de Facebook en Instagram pagina en houd deze pagina in de gaten.

Doe alvast inspiratie op en bekijk onze artikelen over winkelen in Rotterdam! Wil je bijvoorbeeld cadeautjes inslaan voor de feestdagen, shoppen voor nieuwe schoenen of iets kopen voor je interieur? Dat kan allemaal in hartje centrum.

Geschreven door Lisanne van Beurden
Frontrunner
Meer #Winkelen
Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze Privacy statement