Logo
Five Day Deals

De beste deals scoren in Rotterdam Centrum!

Five Day Deals Rotterdam Centrum
Koopgoot kerstverlichting Guido Pijper
Korte Lijnbaan Rotterdam Centrum
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
11 november 2023
Frontrunner

Het is bijna november en dat betekent: de Five Day Deals in Rotterdam Centrum! Van woensdag 22 november t/m zondag 26 november shop je met geweldige kortingen én leuke acties in de havenstad.

In Rotterdam Centrum doen we meer dan Black Friday! Vijf dagen lang scoor je toffe deals en zijn er allerlei leuke activiteiten in de winkels. Skip de hectiek van Black Friday en doe je inkopen dus vooral op je eigen moment tijdens de Five Day Deals. Lees snel verder voor meer informatie!

Geweldige kortingen en leuke acties

Veel winkels in Rotterdam Centrum doen mee met de Five Day Deals. Van woensdag tot en met zondag kun je terecht voor allerlei leuke kortingen en activiteiten. Je hebt dus alle tijd om het perfecte cadeau voor de feestdagen te scoren! Hieronder alvast een aantal van de vele acties om je warm te maken!

De Goot

Zo is er dit jaar een mooie actie in de Goot, namelijk de Goot Repairs. Deze pop-up shop vind je in het midden van de Koopgoot, onder straatniveau, waar eigentijdse ideeën van de maker, voor de maker samen komen. Het is een plek waar wordt gemaakt, geluisterd, geluisterd, geschreven, gedanst, genoten, getest, gespeeld, geschilderd en... gerepareerd!

Tijdens de 5 day deals staat de Goot volledig in het teken van bring-indigo-back repairs. Sam Cruden zal in de Goot indigo teruggeven aan gedragen jeans. De diverse reparaties herstellen fouten en imperfectie met arbeidsintensieve reparatie-technieken. Sam maakt van de Goot een jeans bar waar denim uit elkaar wordt gehaald en gerecreëerd. Op industriële naaimachines wordt ter plekke nieuwe kleding gevormd.

Kom vooral langs en geef jouw favoriete kledingstuk nieuw leven!

ECCO

Draag je graag de schoenen van ECCO? Tijdens de Five Day Deals staat er een korting van maar liefst 40% op je te wachten op diverse stijlen. Shop de leukste laarsjes voor vrouwen, outdoor boots voor mannen of schattige winter boots voor kinderen voor een scherp prijsje.

Get A Drip

Met Get A Drip in Rotterdam is deze winkel de eerste in Nederland waar je jouw vitamine boost door middel van een infuus kan krijgen. Ze komen in alle soorten, afhankelijk van jouw behoefte. Zo heb je de MultiVit Drip, de Immunity Drip, Detox Drip, Hair & Health Drip en nog véél meer.

Tijdens de Five Day Deals wordt jouw vitamine shot nóg leuker. Van 22 t/m 25 november krijg je namelijk 20% korting op de injecties en infusen! Het perfecte moment om dit unieke concept te probren.

Extra openingstijden tijdens de Five Day Deals

Tijdens de Five Day Deals shop je woensdag tot en met zondag tot 19:00 uur. Een aantal winkels zijn op die dagen zelfs langer geopend. Op vrijdag is er een extra lange koopavond tot 22:00 uur. Bekijk alle openingstijden hieronder:

  • Woensdag 22 november: open tot 19:00 uur
  • Donderdag 23 november: open tot 19:00 uur
  • Vrijdag 24 november: open tot 22:00 uur
  • Zaterdag 25 november: open tot 19:00 uur
  • Zondag 26 november: open tot 19:00 uur
Prachtige kerstverlichting koopgoot Rotterdam Centrum Jan Kok
Onbezorgd shoppen
Openingstijden feestdagen in het najaar
2230787 BIZ FDD FB Banner 851x315px v1

Reizen naar Rotterdam Centrum tijdens de Five Day Deals

Weet jij al hoe je naar Rotterdam Centrum reist tijdens de Five Day Deals? Als je lekker snel en zonder vertraging naar de stad wil reizen, dan is het openbaar vervoer natuurlijk een uitstekende optie. Of pak de fiets en parkeer bij een van de fietsstallingen in Rotterdam.

Let op: Rotterdam Centraal Station is dit jaar in het weekend van de Five Day Deals gesloten in verband met werkzaamheden. Dat betekent dat je va zaterdag 25 november tot en met maandag 27 november niet met de trein van en naar Rotterdam Centraal kan reizen.

Gelukkig is er de mogelijkheid om gratis je auto te parkeren bij een van de vijf P+R terreinen. En je ov kaartje richting de stad, die wordt volledig vergoed om je tegemoet te komen!

Wil je de auto liever niet bij een P+R terrein zetten, dan raden we aan om in de ochtend al de stad te bezoeken en daarbij gebruik te maken van een handige parkeerdeal van Interparking.

Parkeer voordeling bij Interparking

Wil je voordelig parkeren in het centrum van Rotterdam? Dan is Early Shopping Parking van Interparking de perfecte oplossing voor jou. Met deze aanbieding parkeer je tussen 10:00 en 14:00 uur voor slechts € 7,50 in de Interparking Markthal, Lijnbaan of Kruiskade.

Reserveer nu online je parkeerplek en profiteer direct van dit voordeel. De aanbieding is geldig tot en met 26 november.

Parkeren in garage Schouwburgplein


In de parkeergarages Schouwburgplein I en Schouwburgplein II parkeer je tijdens de Five Day Deals tussen 10:00 en 13:00 uur voor slechts €1,00 euro per uur. Het is niet nodig om een reservering te maken; iedereen die op die dagen parkeert in het tijdvak krijgt automatisch de korting.

Fietsers Rotterdam
Gezellig op de fiets
Hier vind je de fietsenstallingen in Rotterdam Centrum
Fietsers Rotterdam

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes rondom de Five Day Deals? Houd dan deze pagina in de gaten voor meer leuke acties!

Doe alvast inspiratie op en bekijk onze artikelen over winkelen in Rotterdam! Wil je bijvoorbeeld cadeautjes inslaan voor de feestdagen, shoppen voor nieuwe schoenen of duurzame winkels ontdekken? Dat kan allemaal in hartje centrum.

Skins Rotterdam 10
Klaar voor de feestdagen
Ontdek leuke cadeauwinkels in Rotterdam Centrum!
Love the City Kruiskade Rotterdam Centrum
Lijnbaan kerstsfeer Rotterdam Centrum
Lisanne van Beurden profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Lisanne van Beurden
11 november 2023
Frontrunner