Logo
Get a Drip Canary Wharf locatie 5
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
1 februari 2022
Frontrunner

Een trend die we nog niet kenden, maar in andere landen al erg populair is: een vitamine boost via een infuus. Deze vitamine drips komen in alle soorten, afhankelijk van je behoefte. Lijkt dit je wel wat? Vanaf 15 februari vind je Get A Drip in Central Plaza.

Aan het infuus

Voedingsstoffen worden intraveneus (IV) via een infuus rechtstreeks in de bloedstroom gebracht. Op die manier kunnen de vitamines de darmen omzeilen, waardoor eventuele problemen met absorptie worden vermeden.

De infusen komen in verschillende soorten, afhankelijk van jouw behoefte. Zo heb je de MultiVit Drip, de Immunity Drip, Detox Drip, Hair & Health Drip en nog véél meer.

Get a Drip Canary Wharf locatie 1
Get a Drip Canary Wharf locatie 3

Er is meer

Naast de infusen via het bloed, kan je ook kiezen voor een Booster Shot. Dit houdt in dat de vitamines intramusculair worden geïnjecteerd (IM), rechtstreeks in de spieren dus!

Andere diensten zijn DNA-testen, bloedonderzoeken, vitamine D onderzoek, darmtesten en meer. Handig dus voor een volledig profiel van jouw gezondheid en waar aan gewerkt kan worden.

Toegankelijk

Belangrijk bij Get A Drip is dat het er voor iedereen is en de drempel niet te hoog is. De oprichter, Richard Chambers, kwam namelijk op het idee omdat hij zelf tijdens zijn ziekenhuisopname in 2010 zo geholpen is door de behandeling aan het infuus. Hij vond dat deze voordelen niet alleen in ziekenhuizen moest komen of voor de superrijken.

Je kan daarom bij Get A Drip gewoon binnenlopen en om advies vragen. Een afspraak maken via de website is nog beter. Het advies aan de balie is geheel gratis en vrijblijvend. Wel zo fijn om erachter te komen of het aansluit bij jouw behoeften!

Get a Drip Canary Wharf locatie 2
Get a Drip Canary Wharf locatie 4

Central Plaza

In Engeland is Get A Drip al een grote hit en nu komt het concept naar Nederland. De Rotterdammers hebben de eer, want in Central Plaza, midden in het centrum, kan je vanaf 15 februari jouw dosis vitamine halen.

Get a Drip Canary Wharf locatie 5
Mathilde Simon profiel Rotterdam Centrum
Geschreven door Mathilde Simon
1 februari 2022
Frontrunner