Logo
Vondelgym Rotterdam 2 Gerrit Vermeulen
Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
23 september 2022
Frontrunner

Op zoek naar een goede sportles in Rotterdam Centrum? Onze stad doet niet onder aan andere grote steden, waar de tofste en meest unieke lessen op het programma staan. Denk aan CrossFit, poweryoga, reformer pilates en rocycle lessen.

Er zijn genoeg plekken waar je in shape kan komen! We hebben een paar toppers aan sportgelegenheden in Rotterdam Centrum op een rijtje gezet.

YG Studios

Voor leuke yoga lessen in Rotterdam Centrum kan je terecht bij een van de yoga walhalla's van de stad. Bij YG Studios aan het einde van de Lijnbaan kom je langs voor onder andere hot yoga, power yoga en hatha yoga.

Naast yoga kun je er ook HIT (lees: high intensity training) lessen volgen. Kundige instructeurs leggen je haarfijn uit hoe je je lichaam fit houdt. Naast groepstrainingen is er ook personal training aanbod. Ben je toe aan ultieme ontspanning? Kom langs voor een massage.

YG LNB 3
YG Teachers Lijnbaan FULLRES 60

Rocycle Studio's

Houd je van fietsen? Dansen? Trainen met gewichten? Je doet het allemaal tegelijk bij Rocycle! Op goede beats, geselecteerd door Rocycle's eigen DJ, werk je jezelf in het zweet op een fiets. Je zou het kunnen vergelijken met spinnen, alleen is dit meer gericht op het trainen van je hele lichaam.

'Get fired up' is het devies. Niks van gelogen, want de trainingen zitten vol energie. Na een uur snoeihard te hebben getraind voel je je weer helemaal fit en gerevitaliseerd. Echt een aanrader voor een goede sportles in Rotterdam Centrum.

Vondel Gym

Vondel Gym is een van de nieuwste sport accomodaties van Rotterdam. Sinds 21 oktober 2021 is het fitnesscentrum ook voor mensen in onze regio beschikbaar. Eerder opende Vondel Gym in Amsterdam drie vestigingen.

Bij Vondel Gym kom je je eigen schema volgen of doe je mee met een van de CrossFit-, zak-, hardloop- of PT trainingen. Ideaal dus als je het fijn vindt om onder professionele begeleiding te leren en beter te worden.

Voor fans van yoga is Vondel Gym ook een optie, ze bieden namelijk te gekke hot yoga lessen aan. Mocht je je afvragen wat hot yoga is: je traint in een zaal die wordt opgewarmd tot 40 graden. Daardoor is deze vorm van yoga goed voor het trainen van je longcapaciteit en uithoudingsvermogen!

Vondelgym Rotterdam 2 Gerrit Vermeulen
Vondelgym Rotterdam Gerrit Vermeulen

PLTS

PLTS is dé plek voor pilates sportlessen in Rotterdam Centrum. Pilates is een core-training die je als basis kan gebruiken voor alle andere vormen van sport en fysieke activiteiten. Je leert hoe je het centrum, ook wel core van je lichaam, gebruikt om kracht en balans te vinden bij fysieke handelingen.

PLTS biedt lessen aan in Reformer Pilates, PLTS Core focus, PLTS Glute Focus en Power Pilates. Voor beginners is er een speciale Intro Class. Hier leer je de basics van Pilates.

Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
23 september 2022
Frontrunner