Logo
Prachtige kerstverlichting koopgoot Rotterdam Centrum Jan Kok

Heb jij het sprankelende centrum al bezocht? Rotterdam hangt ook dit jaar vol met prachtige (kerst)versiering, wat zorgt voor een magisch gevoel.

Er is genoeg pracht en praal om te bewonderen: van prachtig versierde kerstbomen tot aan mega lichtletters. Lees verder voor een sfeervolle wandelroute door Rotterdam Centrum.

Kerstsferen in de Koopgoot en op de Lijnbaan

Elk jaar transformeert de binnenstad weer in een winterparadijs, dankzij de mooie lichtjes en versieringen in de winkelstraten. Zo spot je een méga grote kerstboom in de Koopgoot en bewonder je er nog zo een bovenaan de Koopgoot. Het grote verlichte 'cadeau' heeft dit jaar plaats gemaakt voor de Rotterdamse knikkerbaan. De mooie bogen vol met sfeerverlichting in de Koopgoot sieren wederom het winkelgebied, net als de rijen grote kerstballen aan beide kanten.

Een mooie toevoeging dit jaar is de gigantische kerstkaart! Bij deze kaart maak je de leukste selfies, die je vervolgens kan laten printen bij de HEMA.

Eenmaal de Koopgoot uit, wandel je over de Lijnbaan waar je drie kilometer aan guirlandes met sfeerverlichting én mega grote lichtletters ziet. Een prachtig plaatje tijdens de donkere uurtjes!

Bijenkorf Kerstverlichting etalage Rotterdam Centrum Jan Kok
Wandel langs de Bijenkorf voor de prachtig versierde etalages.
Koopgoot kerstkaart Ray Mandersloot

Betoverende Kruiskade en een sprankelend Central Plaza

Een bezoek aan de sfeervolle Kruiskade mag natuurlijk niet ontbreken. Naast de luxe kerstsferen die je hier ervaart in de winkels, is de straat versiert met sprankelende sfeerverlichting en een mooie kerstboom.

Wandel vanaf hier door naar Central Plaza, want deze is dit jaar omgetoverd tot een winter wonderland dankzij de duizenden lichtjes aan de buitenzijde, en de grote verlichte kersboom en letters aan de binnenkant. Kom je vanaf Centraal Station? Laat je dan verwelkomen door Micky Mouse!

Centraal Plaza lichtletters kerst Ray Mandersloot
Love the City Kruiskade Rotterdam Centrum

Zo is er natuurlijk nog veel meer moois te bewonderen tijdens het winterse Rotterdam. Waar heb jij de mooiste sfeerverlichting gespot in Rotterdam Centrum?