Logo
Toiletten Bijenkorf
Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
17 augustus 2022
Frontrunner

We hebben het allemaal wel eens mee gemaakt: de nood is hoog maar nergens lijkt een toilet te bekennen. In Rotterdam Centrum zijn er wel wat openbare toiletten, maar dat weegt niet op tegen het aantal opengestelde toiletten in horeca en winkels waar je terecht kunt.

Eigenlijk zou je dus altijd ergens je kleine of je grote boodschap kunnen doen, maar niet iedereen weet dat. Daarom hebben we voor jou de handigste toiletten op een rij gezet. Zo kun je tijdens je bezoek aan Rotterdam Centrum in alle rust de pot op.

Hoge nood in de Koopgoot

Geteisterd door hoge nood in de Koopgoot? Vrees dan dan niet! Op een steenworp afstand kun je terecht bij deze opengestelde toiletten.

HEMA

Bij de HEMA kun je naar een schoon toilet. Je betaalt vijftig cent aan de vriendelijke toiletdame en bent vrij om je behoefte te doen. Dat lucht op!

De Bijenkorf

De Bijenkorf is groot, dus het kan zomaar zijn dat je tijdens het rondneuzen even naar het toilet moet. Gelukkig hebben ze hier hele nette en ruime toiletten, zodat je niet al te lang in de rij hoeft te staan en weer fris en opgelucht verder kan winkelen.

Laat het gaan bij de Lijnbaan

Ook de Lijnbaan heeft een paar opengestelde toiletten waar je met open armen wordt ontvangen.

Ulla Popken

Bij Ulla Popken kan je naast het aanschaffen van grote maten mode voor dames met stijl ook bijzonder goed naar het toilet. Helemaal gratis!

Burger King

Het toilet bij de Burger King is misschien niet ideaal als je niet verleid wilt worden door het eten, maar als het echt niet anders kan kun je hier voor slechts vijftig cent je ding doen.

Toilet Walhalla op de Oude Binnenweg

De pittoreske Oude Binnenweg is een heus toilet Walhalla. Je vindt er tal van horeca zaakjes en winkels waar je gebruik mag maken van de wc.

La Place

Doe een placeje bij La Place. Een ontzettend schoon toilet, maar dat zie je dan wel terug in de prijs die je betaalt. Een bezoekje kost één euro.

Lunchroom Figaro

Bij Lunchroom Figaro verkopen ze heerlijke broodjes en koffie en je kan er ook nog eens gratis naar het toilet. Ideaal om te combineren met een lekkere lunch natuurlijk.

Café Melief Bender

Café Melief Bender is een van Rotterdams' oudste kroegen. Gastvrijheid is voor hen niks nieuws dus je kan er 'gewoon' gratis naar het toilet.

HogeNood

Er zijn ook nog wat openbare toiletten en eigenlijk kun je in het gastvrije Rotterdam Centrum bij elke horeca zaak wel terecht om even naar de wc te gaan. Mocht je nou toch even willen checken bij welke locaties je terecht kan, check dan de app HogeNood.

Sil Lamens
Geschreven door Sil Lamens
17 augustus 2022
Frontrunner